Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

viburcol, czopki czy krople?

Polecane posty

Gość gość

Mamusie co jest lepsze bo nie wiem na co sie zdecydować a musze kupic cos na uspokojenie dziecka bo szlag mnie trafi

Gość gość
zależy w jakim wieku, u mnie do 15 mca sprawdzały się czopki, a potem krople... dwulatka po włożeniu czopka zaraz specjalnie zrobi kupę, a krople zdażą zadziałać....

Gość gość
Przede wszystkim ty jako matka powinnaś wyluzować, bo dziecko czuje negatywne emocje od matki. Jak w ogóle możesz pisać, że szlag cię trafia, bo własne dziecko płacze?? Przytul je...może ma kolkę i boli go brzuszek? Może mleko nie pasuje,a może po prostu domaga się Twojej obecności. Daj na noc Viburcol (krople lub czopki). To powinno wyciszyć dziecko i zapewnić mu zdrowy i odprężający sen.

Gość gość
Wodę podaj albo cukier - to jest DOKŁADNIE to samo, czyli ZERO substancji aktywnej. Jak, w XXI wieku, można być takim głupim żeby kupować homeopatię??? :O

Gość gość
Ja podaje krople i działa dosłownie po chwili sie dziecko uspokaja

Gość gość
głupich nie sieją, sami się rodzą... :D

Gość gość
No niestety taka sie urodzilas co począć :/

Gość gość
No to nie wiem jakim cudem po tym "wodnym czopku" u mnie sie udpokajal a po kamili chodzil troche otepialy. Ja wole krople bo czopek trudniej zaaplikowac niestety

Gość gość
U syna stosowałam Viburcol w czopkach 6 lat temu i zawsze pomagało. Córka ma obecnie 7 miesięcy i też daje czopki lub krople, które również działają. Nie wnikam w specyfikę leków homeopatycznych. Skoro działają, to po co drążyć temat?

Gość kiniajurk
Ile maluszek ma? Musi być jakiś powód tego że jest taki niespokojny? Może brzuszek, kolki, gazy? Ja osobiście czopków nie lubię podaje esputicon w kropelkach.

Gość gość
Viburcol tylko w czopkach. Moim zdaniem ten w czopkach lepiej działa na moje dziecko.

Gość gość
Ja tam nie widzę różnicy pomiędzy działaniem czopków i kropli. Jedno działa i drugie. Kwestia co kto woli :)