Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowa345

Dlaczego nabrał do mnie dystans?

Polecane posty

Gość anonimowa345

Witam. Jestem z moim chłopakiem dopiero 3 miesiące. Długo się znamy bo przyjaźnimy się ze sobą już dwa lata. Od początku zabiegał o moje względy,starał się o mnie. Gdy weszliśmy w związek był czuły. Wiedziałam,że zawsze mogę na niego liczyć, bardzo się mną przejmował. Gdy były kłótnie to potrafił mnie przeprosić nawet jak nic nie zrobił .Codziennie pisał do mnie od rana do wieczora, dzwonił, chciał się spotykać aż do pewnego momentu... Ostatnio pokłóciliśmy się tak dość poważnie dwa razy. W pierwszej kłótni powiedziałam, ze nie mam odczucie,ze zostaje sama z moimi problemami i muszę spbie sama z nimi radzić. Zareagował dość mocno na to i oburzył się mówiąc, ze zawsze prxy mnie jest i mi pomaga. Zadzwoniłam potem do niego odnośnie imprezy na która razem mieliśmy pójść i się rozbeczałam. Mój chłopak zaczął wtedy uspokoajac mnie. Na imprezie było super był taki jak zawsze. Potrafił mnie przeprosić ze zbyt ostro zareagował na następny dzień nic nie pamiętał :/. I z czasem zaczął mniej pisać i teraz praktycznie Wgl się nie odzywa.. chciałam się z nim spotkać to niezbyt był chętny.. Na spotkaniu porozmawiałam z nim i pwoeidzialam mu ze boje się,że zerwie ze mną i rozpłakałam się, zaczął mnie uspokajać i mówić ze jest dobrze . Kłótnie były w krótkim odstępie czasowym .Wczoraj o tym z nim porozmawiałam i pwoeidzial mi że nabrał do mnie dystansu i chce żeby był on w ziawzku bo nie chce żebym po rozstaniu nie była zbyt zestresowana. Mówił podczas rozmowy teelfonicznej,że dalej mu zależy tak jak kiedyś i że do mnie dalej coś czuję.. pod koniec rozmowy powiedział że nawet mnie kocha tylko po prostu ma gorszy czas w życiu.... Jak mam zachować się w takiej sytuacji? Czy on chce ze mną być czy tylko przeciąga nasza relacje?

Gość gość
musisz utrzymać jego dupcią, dawaj mu p*****ać to będzie siedział na d***e

Gość gość
1