Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak moge porozmwać z córką...od sierpnia bedzie mieszkala w pokoju z synem mojeg

Polecane posty

Gość gość

z synem mojego partnera. Ona ma 16 lat, syn mojego partnera ma 10 lat (jest jeszcze dzieckiem). Nie mamy gdzie zrobić pokoju osobnego dla niej, ona podnosi wrzask i zachowuje się karygodnie i nie do końca tak jakbym oczekiwała. Widze w oczach mojego partnera wyrzut i zaskoczenie że ona tak sie zachowuje. Nie wiem co robic.

Gość gość
hahahahahhaa 2,5/11

Gość wiki45
16 lat to już pannica i raczej nie chodzi o to ,że ma coś do chłopaka tylko jej prywatność będzie zaburzona. Pomyśl czy nie da się w pokoju ustawić tak mebli aby każde miało wydzielony kąt,tak aby np.meblościanka przegradzała pokój i wtedy pierwsza część dla chłopca a druga dla dziewczynki .Wtedy chłopiec nie będzie nawet przechodził przez jej część co na pewno będzie dla niej ważne. Chłopcu pewnie trzeba będzie doświetlić kącik ,ale lepsze to niż wojna. Oczywiście musisz również przeprowadzić z córką rozmowę.Bardzo spokojnie wszystko musisz jej wytłumaczyć ,że ty chcesz być jeszcze szczęśliwa ,że bardzo chcesz być ze swoim partnerem i ,że sytuacja mogłaby być odwrotna i jak ona by się czuła gdyby jego syn tak protestował. A może zaplanujecie zmianę mieszkania na większe to wtedy powiedz,że to sytuacja przejściowa.

Gość gość
To juz było, wymyśl cos nowego, a jak ci brak fantazji, to idź posprzątać.