Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego wszystkie matki chcą tylko i wyłącznie wózków Anex Sport co w nich jest

Polecane posty

Gość gość

Co w nich jest takeigo magicznego??

Gość gość
Bez jaj. To spamerzy produkują się namiętnie na tym forum. Ci od Anexa wiodą prym, to fakt, ale tuż za nimi są ci od Adamexa i Tutka. Umrzeć ze śmiechu można czytając te wojny spamerskie :)

Gość gość
zobaczcie sobie akie super są Riko wózki ja mam w dupie anexa

Gość Arleta3
W internecie krazy duzo opinii, ale najlepiej isc do sklepu i przetestowac samemu. My tak zrobilismy i wybralismy wozek z adamexu. Model barletta okazał się strzałem w dziesiątke zarówno pod wzgledem designu jak i funkcjonalnosci

Gość gość
Anexy to brzydaki nad brzydakami. Masakra . Nie wiem jak można coś takiego kupić dla swojego własnego dziecka . No nie wiem.

Gość gość
Do 13.20 Jak czytam : strzał w dziesiątkę, to już wiem, że to spam reklamowy. :D

Gość gość
Ja też uważam, że są paskudne. Nie mówiąc o tym że model bodajże cross jest tak na maksa wzorowany na mutsy igo, że aż wstyd! A ten spam reklamowy to już w ogóle tragedia...

Gość gość
anex to ja dołączam do dokumentów i do różnych umów. Adamex pochodzi od Adama,czyli adamowy strój.Tutka brzmi jak trutka ,to lepiej nie.Chyba wybiorę najtańszy z allegro ,według ceny i nieważne jakiej firmy,albo kupię używany z olx

Gość gość
a ja myślałam ze to pytanie do użytkowników anexa a nie do hejterów którzy się nudza na forum. Ja kupiłam anexa ze względu na dobre opinie w internecie i się nie zawiodłam.. uważam tez ze to jeden z piękniejszych wozkow na rynku no ale o gustach się nie dyskutuje ;)

Gość gość
Te wszystkie polskie Pierdexy Pumexy to jest śmiech na sali. Pokraczne i przekombinowane stelaże, tandetne napompowane gondole i siedziska z kosmosu, kółka z jakimiś plasticzanymi dekoracyjnymi kołpakami, a wszystko to ciężkie, rupieciaste, sztywne i paskudne. Piszę to z bólem serca, bo zawsze szukam polskich marek jeżeli chodzi o wszystko. Wiem, że w wielu dziedzinach doganiamy zachód ale wózki niestety stoją w latach 90-tych i ani drgną :(

Gość gość
Zabawne co piszesz :D ja w zeszłym tygodniu wysyłałam Anexa siostrze do Stanów bo bardzo narzekała na wózek z którego korzystała dała za niego kupe kasy i co chwila oddawała na reklamację, serwis też do bani musiała się sporo nadenerwować. My właśnie zaczęliśmy korzystać ze spacerówki Sporta i jesteśmy zachwyceni, myślę, że siostra też będzie. Nie wszystko co 'z zagranicy' jest takie fantastyczne ;)

Gość gość
Do 13.20 Jak czytam : strzał w dziesiątkę, to już wiem, że to spam reklamowy. smiech.gif XXX Jeszcze ta liczba mnoga "my zdecydowaliśmy się", "jesteśmy zachwyceni" oraz "ciekawe rozwiązania", "nowoczesny design" - znaki rozpoznawcze spamera :)

Gość gość
liczba mnoga to źle? a rodzice, tata i mama wg Ciebie to jest liczba pojedyncza? :P

Gość gość
Facetom wybór wózka co do zasady zwisa, tak samo jak kremu do zadka, pieluch i miliona innych rzeczy. To wtrącanie "my, zdecydowaliśmy, jesteśmy zadowoleni" to marketingowy bełkot. Z resztą wystarczy poczytać dobre forum o wózkach, na którym padają rzeczowe wypowiedzi, żeby się zorientować, że spamerzy Tako/Tutka/Anexu/Adamexu wrzucają posty kompletnie pozbawione treści, nie ma w nich żadnych informacji, które mogą być przydatne z punktu widzenia użytkownika. Np informacja, że wózek jest "super lekki". Ekstra. Ile konkretnie kilogramów? W porównaniu z jakimi modelami jest lekki? Z wózkiem w tej samej klasie cenowej? O podobnej konstrukcji? Nic nie wiadomo. Dalej "wózek ma obszerną gondolę" - to znaczy ile konkretnie cm długości i szerokości mierzone wewnątrz? Bo zewnętrzne wymiary nic nie mówią o obszerności. Dalej "ekstra wygodna spacerówka". Fajnie. Jak wysoka, jak szeroka, czy rozkłada się na płasko? Czy pasy są zespolone? Bo jeśli tak, to do pupy, ciężko dobrać wkładkę/śpiworek. Czy pasy "rosną" razem z dzieckiem, tzn. w kilku miejscach mogą wychodzić z pleców spacerówki. I tak dalej, i tak dalej. Idź na gazeta.pl, na forum wózkomania, to zobaczysz na czym polega dobra recenzja wózka. tego spamu tutaj szkoda czytać.

Gość gość
O kurczę, sama nie wiem ile wazy mój wózek, wiem tylko, że jest lekki bo nie sprawia mi trudności wtarabanienie się z nim do autobusy.. Nie przesadzajmy, reklamy są wszędzie ale te wasze podejrzenia tracą teorią spiskową

Gość gość
Jak szukasz lekkiego wózka to zobacz sobie na stronę Polskiej firmy http://www.tutek.pl/. Ja mam model timer i jest świetny.