Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój pies mnie wkurza, nienawidzę go

Polecane posty

Gość gość

Wzięliśmy dwa lata temu, tego potwora ze schroniska. Byłam u wielu ludzi i widziałam wiele psów ale ten to jest niewypał. Ciągle zaszczal posłanie, wiecznie płacze się pod nogami, szczeka akurat jak dziecko mi zaśnie. Boi się dźwięków z dworu, jak mam potwierane okna, to krąży po domu włazi mi pod łóżko czego nienawidzę i tam warczy i szczeka, nie chce wyjść i ciężko go wygonić. Do tego jak wychodzimy na dwór, mimo że go zabieramy to biega jak poparzony i piszczy, cała drogę w windzie aż do wyjscia. Płacze mi wózek smyczą przez to. Często też sika pod winda i w windzie. Strasznie też od niego śmierdzi moczem bo ciągle jest obsikany. Był badany i jest ok. Jakiś czas temu przeszedł operację i poza tym jest okazem zdrowia. Nie mogę dziecka puscic na podłogę, bo sama sierść się płacze, mimo że codziennie odkurzam, on jej traci trzy razy więcej niż każdy inny pies. Nawet znajomi którzy mają owczarka nie mają takiego syfu. Jak siedzę na fotelu to on chce mi wchodzić pod nogi albo siedzi obok i gapi się na mnie nawet przez godzinę. Nie jestem fanatyczka zwierzat i po prostu nie potrafię z nim nic zrobic, zwyczajnie mam już go dość, męczy mnie on, jego zachwianie i w ogóle to że jest. Inni mają normalne psy, a mi się trafił taki głupi. Bo mądrym nazwać się nie da. Tresowanie nic nie daje, bo nie rozumie co się do niego mówi, jak coś powtórzę parę razy to idzie skulony na swoją zaszczana poduszkę, nawet jak mam ciasteczko. Bo on jak zobaczy że coś dostanie to się nie ruszy. Jak się pozbyć tego śmierdziela że schroniska jak umowa nam nie pozwala?!

Gość Podejmij dobra decyzję

Weź się zastrzel to pies bedzie miał wreszcie spokój 

Gość Lisa

Kup mu klatkę kenelowa i ucz od początku jak szczeniaka. Przedewszystkim wykąp porządnie psa. A czym jest karmiony?