Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

siostra wprost powiedziala przy stole ,ze nie chce dzieci z wygody..mam zal o to

Polecane posty

Gość gość
Autorko masz siostre z jajami, a tesciowa coz....bez kultury.

Gość gość
Miałam podobną sytuację z rodzicami bratowej. Zaczęli się wypytywac o dzieci itp. Staram się o dziecko ponad 5 lat i bardzo mnie zabolało takie wscipstwo. Żałuję że nie odpowiedziałam tak jak twoja siostra. Chciałam kulturalnie zakończyć temat że mamy czas, że coś myślimy o tym a to pogorszyło sprawę bo zaczęli bardziej drążyć. Do dziś mnie to gryzie że pozwoliłam obcym ludziom się wtrącać w moje życie.

Gość gość
Ale co takiego chamskiego i niekulturalnego było w wypowiedzi siostry?? To że powiedziała prawdę? Miała kłamać? Skoro ma takie a nie inne podejście (sama bardzo długo miałam podobne...zmieniło mi się kiedy byłam sporo starsza od siostry autorki :p ), to powiedziała, jak jest i już i moim zdaniem bardzo zgrabnie to ujęła.

Gość gość
Nie dziwie się ze ta dziewczyna tak zareagowała. Ma prawo przeżyć życie jak jej się podoba. Tak jak Ty nie wyobrażasz sobie życia bez dzieci tak ona z dziećmi chyba nie jest to ciężkie do pojęcia

Gość gość
Hehe a niby czemu siostra autorki ma jaja?większość kobiet by tak odpowiedziała przecież na wscibskie pytania

Gość gość
Ma jaja ma!....większość grzecznie coś by powiedziala

Gość gość
ja tez nie chce dzieci i nigdy nie chciałam, ale ja juz mam 41 lat i na szczescie przestali pytac choc prawde mówiac nie miałam tyle odwagi co Twoja siostra i odpowiadalismy z mezem ze nie mozemy i juz nikt nie drążył na szczescie. Smutne to ze nie mozna sobie zyc po swojemu.

Gość gość
mądra siostra, szkoda, że mamy mało tak mądrych kobiet