Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polka437

Hey mam pytanie okres mi sie spoznia 5 tygodni jajniki czasami lekko bola w pier

Polecane posty

Gość Polka437

Hey mam pytanie okres mi sie spoznia 5 tygodni jajniki czasami lekko bola w pierwszy tydzien co mi sie okres spóźnial to nie cxulam sie na silach slabo mi bylo okres powinnam dostac okolo 25ego kwietnia a tu zaraz czerwiec zazwyczaj spoznial sie tylko tydzien max 2 od grudnia zaczął byc jeszcze bardziej regularny a teraz nie wiem co sie dzieje czasami bym z checia zjadla duzo a wiekszosci czasu nawet nic nie zabezpieczam sie stresu nie mam i to ze nie mam okresu tez mnie nie stresuje ale ciekawość dobija haha w drugi tydzien co mi sie okres spoznial mialam wielki bol pod brzuchem jak zawsze na okres ale tylko tyle i teraz jajniki mnie bola na zmiane i klatka piersiowa tez ale wiekszosc czasu podbrzusze ale lekko gdyby ktos byl w stanie mi powiedzieć czy wedlug was to to o czym mysle czy cos innego bede wdzieczna.

Gość gość
A test?

Gość gość
Endometrioza. Ginekolog.

Gość Polka437
Testy dwa zrobione i negatywne

Gość Polka437
Wlasnie czytalam i mam tylko dwa obiawy obfite miesiaczki i bolesne miesiaczki ale bylam z tym u lekarza i nawet na skanie i nic nie wykryli i mi lekarka powiedziala ze to ze mam obfite miesiaczki i bolesne miesiaczki to nic wielkiego dlatego teraz nie wiem co sie dzieje umowilam sie do lekarza ale mogli mnie tylko umowic za trzy tygodnie wiec nie da sie spokojnie czekac

Gość gość
Endometrioza, albo zaczyna się przekwit. Moja siostra dostała przekwitu w wieku 33 lat. Wtedy miała ostatnią miesiączkę i nic się nie dało zrobić.

Gość Polka437
Ja mam dopiero 22 lata Czyli ten przekwit raczej nie mozliwy