Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wozek parasolka przydaje sie?

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie - czy parasolka sie przydaje? Mam spacerowke ważąca 11kg od 2w1 i na spacery dla 10 miesięcznego dziecka mi pasuje. Chce kupic lekki byle jaki wozek do bagażnika - taka podwieźdupka po mieście - ale nie wiem - czy z 2w1 moje dziecko wyrośnie i bede potrzebowAc dobrej spacerówki? Wtedy ta podwieźdupka byłaby bez sensu jak mam zaraz przesiadać sie na jakas poważna parasolke. Kupic od razu dobra spacerowke czy odpuścić sobie bo raczej sie nie przyda?

Gość gość
Mi się bardzo przydawał, szczególnie jak trzeba było coś załatwić na mieście z dzieckiem. Tylko ja jej uzywałam dla starszego dziecka, np. żeby szybciej dojechać do przedszkola. Moim zdaniem lepiej wziąć od razu coś docelowego, po co ci coś byle jakiego?

Gość DominicaM
Dużo zależy od tego, jakie mamy potrzeby, mi wystarcza wózek 3w1, Mam Barlette od polskiego producenta. Wózek nie był drogi, a wygląda naprawdę efektownie, poza tym jest wygodny, ma miękkie amortyzatory i dużo akcesoriów w zestawie.

Gość gość
Moim zdaniem kup od razu coś lepszego, nie musi być od razu jakaś super ale i nie najtańsza z allegro za 100 zł. Moja córka ma 3 lata i czasem chętnie bym ją jeszcze wsadziła do spacerówki jak jestem na zakupach a i ona by chyba nie pogardziła. Niestety spacerówkę pozyczyliśmy od szwagierki (a po co mamy kupować jak im niepotrzebna) a oni potem jednak ją wzięli z powrotem, kupiliśmy na szybko tanio używaną (córka była już duża i myślałam, że się już nie przyda) i dlatego piszę z doświadczenia, że jednak kup już coś lepszego bo posłuży Ci jeszcze długo.