Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do Panów o anal

Polecane posty

Gość gość

Tylko do tych, którzy próbowali. Co jest dla facetów przyjemniejsze ANAL czy WAGINA? Bez hejtów, komentarzy typu 'doopa jest od srania' czy 'anal jest dla kryptogejow'.

Gość gość
nie wiesz jak widzę, że anus to tyłek, a anal rodzaj stosunku

Gość gość
Mój stwierdzil ze jednak woli stosunek waginalny.

Gość gość
Ponoc jest ciasniej dlatego wiekszy orgazm dla faceta. Ale czy to prawda?

Gość gość
Mój był tak poświęcony ze Anal szybko poszedł.

Gość gość
Dla mnie włożenie do każdej dziurki jest równie podniecające. Przy analu kobieta musi być bardzo podniecona bo musi być bardzo mokra u dołu żeby mocno zwilżyć drugą dziurkę. Ja najpierw wkładam palce, nawilżam i podniecam ją tam od środka. Gdy rozewrze dziurkę wtedy bez problemu wchodzę. Tam można swobodnie sikać ile się chce gdy nie chcemy ciąży.

Gość gość
Przy analu za szybko się spuszczam

Gość gość
Ja to lubię bo bardzo podnieca mnie cała wypięta pupa. Moja przed analem wypróżnia się i podmywa gorącym prysznicem dla łatwiejszego rozwarcia zwieraczy. Wszystko zależy od tego na ile da się rozluźnić i rozewrzeć tą dziurkę. Ja trzymam tam zawsze bardzo długo bo mam mocno ściśniętego co jest niezmiernie podniecające. Spuszczam się na końcu orgazmu mojej dziewczyny.

Gość gość
Dość często to robimy. Ja wykorzystuję mydło w płynie do łatwego wsunięcia tam palców. Od środka palcami wystarczającą ją podniecam, że całkowicie rozluźnia pupcię. Potem mamy długie stosunki. Moja ma mocny orgazm a ja mogę swobodnie sikać.

Gość gość
Wiadomo, że najprzyjemniej włożyć tam gdzie się powinno. My z żona czasem dla urozmaicenia robimy i to drugie. Dla mnie podniecenie takie samo. Ale kobiety najbardziej chyba podnieca coś wyprężonego w pochwie.

Gość gość
mam 16 lat i z moją dziewczyną poza lodzikiem uprawiamy tylko anal bo ona chce zachować dziewictwo. Nauczyła się już odpowiednio rozluźniać dupkę i jest super ale powoli marzy mi się seks w pipkę - nie wiem czy jest jakaś istotna różnica w czuciu w pupie i pipie ... może ktoś mi powie?