Gość evellla Napisano Maj 31, 2017 Od niedawna posiadam stopień niepełnosprawności umiarkowany. Pracodawca otrzymał e-mailem od działu kadr listę moich uprawnień. Jednak jak pracowałam 8 godzin, tak pracuję. Rozmawiałm po tym e-mailu z szefową, no i powiedziała tylko, że mam sporo tych uprawnien i musi się zorientować co i jak złatwić żeby dostać jakies dofinansowanie z tytułu mojego orzeczenia. I że musi poczytać co i jak przygotować, dostosować do mojej niepełnosprawności. Nie wiem co zrobic z tymi godzinami, upominac się jeszcze?? Czy może czekać, aż pracodawca zaznajomi się szczezgółowo z obowiązującymi przepisami dot. osób niepełnosprawnych? Powinnam pracować już 7 godzin. Jak porozmawiać o tym z pracodawcą?? W emailu od księgowej była zaznaczona jasno informacja, że osoba z orzeczoną umiarkowaną niepełnosprawnością ma pracować 7 godzin. Jutro akurat nowy miesiąc, wiec może po prostu zapytać jak to z tymi moimi godzinami pracy od tego miesiąca?? Bardzo prosze o pomoc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach