Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Coraz więcej facetów gardzi podświadomie kobietami, nienawidzi ich

Polecane posty

Gość gość

chce wykorzystać jak szmate i porzucic mizoginia jest coraz popularniejsza u muzułmanów jest to 99% , tam prawie kazdy nienawidzi kobiet

Gość gość
i vice versa Kobiety coraz częściej gardzą facetami/ciamajdami

Gość gość
Efekt uboczny feminizmu którego idiotki nie przewidzialy.

Gość gość
No tak bo faceci Tak potrafia przewidziec wlasne działania,tacy są szlachetni i inteligentni ze swiat dzieki nim jest "piekny"! Czas najwyższy zeby do bezmozgow dotarło ze rządzić to mogą ale własną sraka a jak się nie podoba to niech się ewakuuja i wszyscy będą szczęśliwi.

Gość gość
08:07 Taaa przed epoka feminizmu kobietom żyło się lepiej a i faceci nimi absolutnie nie gardzili, zabawne są takie uogólnienia :)

Gość gość
Mają za wielkie ego. To kobiety czynią ten świat lepszym, nie odwrotnie.

Gość gość
9:15 częścią męskości jest "rzadzenie" kobieta. Albo będziemy wami rządzić (a takie się zawsze znajdą, jak nie tu to w normalnych krajach np Ukrainie), albo nie będzie nic :). Czyli dtaropanienstwo, brak potomstwa lub potomstwo wychowywane bez ojców. Czyli efekt kuli śnieżnej. 9:24 tak, mamy wielkie ego. Świat jest jaki jest. Jest "meski" i albo zaakceptujecie że jest "on przez mężczyzn, dla mezczyzn" albo same stanie cie się mentalnie facetami. Czyli też staropanienstwo. ;)

Gość gość
09:31 A potem się obudziłeś rozczarowany, ze świat jest jednak inny :)

Gość gość
Swiat jest dla prawdziwych mezczyzn i prawdziwych kobiet. Reszta powinna wyginać. To ze jestes facetem nie oznacza ze masz takie same prawa jak inni faceci .

Gość gość
ale oczywiście,że można rządzić kobietą,ale trzeba sobie na to najpierw zarobić,lub jej czymś zaimponować

Gość gość
Rządzić to se możecie swoimi k****ami ,nie nami

Gość gość
Kobiety nie nadaja sie do rządzenia bo maja wachania nastrojow-cykle miesiączkowe,chormony.facet potrafi na zimno,bez emocji.

Gość gość
Kobieta jest zmienna,dostosowuje sie jak kameleon.kobiecie ufac nie mozna.za duzo emocji ma w glowie.dlatego facet rządzi kobieta a nie na odwrot.

Gość gość
a kto ci broni rządzić,znajdz taką co będzie słuchać i rządz nią,tylko,że według mnie żadna ci się nie podprządkuje jak jej czymś nie zaimponujesz np.kasą,ale mądrością

Gość gość
przede wszystkim kasą,ale np.również tym,że ogarniasz coś lepiej niż ona,że zda się na ciebie w tych kwestiach

Gość gość
"Rządzić to se możecie swoimi k****ami ,nie nami" x Oni nawet nimi nie potrafią rządzić, to kootasy nimi rządzą :D :D :D

Gość gość
Kobieta jak jest piekna to inna osobowos a jak brzydka to tez inna.wystarczy zwykły duzy pryszcz na czubku nosa i kobieta zmienia osobowosc.

Gość gość
Blizna na twarzy dla kobiety to tragedia a dla faceta powod do dumy.

Gość gość
Dokladnie. Zbyt wielu facetów jest głupich żeby rządzić to raz przykład Markusa, pseudogangstera:D

Gość gość
Wystarczylo by zeby kobiety łysiały tak jak faceci a mielibysmy tysiące samobójstw kobiet bo są słabe.

Gość gość
To ja od rządzenia. Ja już dawno znalazłem taką która mogę "rządzic". I bez złośliwości. Obojgu nam to dobrze zrobiło. Ja się czuję odpowiedzialny za nią, za nas itd, w końcu to moja podwładna:), ona rozkwita, stała się bardziej kobieca (to jej slowa). Po tym co napisaliście poprawił mi się humor bo widocznie czymś jej zaimponowalem że tak mi ulega. Generalnie dobra rada bo chyba wszyscy młodsi jesteście ode mnie. Pozwólcie facetom być favetami, suma sumarum wyjdziecie na tym lepiej. Pozdrawiam

Gość gość
Nie przesadzaj ze od lysienia kobiety by sie zabijaly, to wsrod facetow jest wiecej samobójców z głupich powodów jak np odrzucone zaloty. Tak,tak. To Wy jesteście słabi - twardziele sie zdarzaja ale rzadko - bo więksZość z tych twardzieli gra przed ludźmi a w domu okazują słabości. Kto beczy jak się przeziebi? :D to przykład. Z doopy szukasz argumentów i odwracasz kota ogonem-mizoginia i narcyzm na bank

Gość gość
to w normalnych krajach np Ukrainie), kraj z wojną domową nie jest normalny

Gość gość
kiedyś martwiłem się że jestem gejem, teraz tak pod 30tkę patrzę jak faceci mają usrane życie przez baby to nigdy bym tego nie zmienił :D

Gość gość
Podejrzewam że aby popełnić samobójstwo jednak trzeba mieć odwagę. Kobieta została zaprogramowany żeby przetrwać razem z dzieckiem. Uważa że życie jest najważniejsze. Dla mężczyzn ważniejszy jest honor, wolność, itp. Kobieta może latami cierpieć tylko po to aby przetrwać. Może żyć w nieszczęśliwym związku jeśli dzięki temu ma co jeść. Facet woli umrzeć niż gdyby życie różniły się zbytnio od tego co chce. Stąd zgadzam się że stwierdzeniem że albo będzie tak jak chcą faceci albo nie będzie nic.

Gość gość
lepiej faktycznie przenieść się na facetów, albo jeśli to niemożliwe to tylko ****ać baby ale żyć spokojnie bez nich

Gość gość
Facet woli umrzeć niż gdyby życie różniły się zbytnio od tego co chce. Stąd zgadzam się że stwierdzeniem że albo będzie tak jak chcą faceci albo nie będzie nic. raczej nie, bo świat ma w d...zdanie facetów i sam sieakręci. Po prostu większość idiotów z takim podejsciem sie wyeliminuje sama, bo nagle odkryja ze świat jako taki ma w głębokiej d...ich wizję

Gość gość
Tak jak nagle feministki odkrywają że nikt ich nie chce. A przepraszam......nikt nie jest na tyle dobry. To się nazywa samoeliminacja.

Gość gość
11:04. Jeśli to co piszesz to prawda to podoba mi się. Są mężczyźni przed którymi kobiety stają się uległe.

Gość gość
Kobiety są słabe bo wystarczy ze nikt im nie zrobi dziecka i swiat im sie wali albo jak nikt nie chce z nimi seksu uprawiac.