Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z okazji dnia dziecka oddajcie dzieciom pieniądze które ukradłyście z komunii !

Polecane posty

Gość gość

i podzielcie się suki 500 plus !!! a nie jakies klocki im kupicie i czekoladki, pieniądze im oddajcie złodziejki pieprzone

Gość gość
Ból d**y z okazji dnia dziecka :D Rodzice pewnie są bardzo dumni, że wychowali takiego pasożyta na którego łożyli przez lata grubą kasę. Jak wywalczysz od rodziców te śmieszne pieniążki z komunii to nie zapomnij się tym pochwalić ;)

Gość gość
Ja pochodzę z rodziny wielodzietnej i u nas jak ktoś miał komunie to matka okupowała nas z ubrań. Już po drugiej chciałam jechać na wycieczkę to mi opłaciła. Ale kiedyś w święta przyszedł wujek do nas. Przed świętami byłam chora miałam anginę. Jak wujek dał mi kasę matka podbiegła wyrwała mi ją i powiedziała mi a to dług za leki. Miałam może z 5 lat. Jak zarobiłam sobie jakąś kasę na ulotkach itp no 20 zł to jak przychodziłam to też mi zabierała i dawała np 3zl. Miałam koleżankę, z którą przed wycieczka w podstawówce umawialiśmy się o 6rano zbieralysmy puszki sprzedawałysmy na złom i kupowalysmy jedzenie i słodycze na wycieczkę. Ale ta kasę zawsze wydawałam przed powrotem do domu żeby już nic nie mieć co oddać. Kupowałam już jedzenie na wycieczkę.

Gość gość
Autorko ja kupiłam dziecku klocki i czekoladke. Ale nie za 500+, bo ich nie dostaje i nie piłuje ryja, że nie mam. Wiesz co robię żeby mieć? Ty pewnie nie wiesz co to znaczy ale ZARABIAM pracując. Polecam, naprawdę wtedy będziesz miała. A pieniędzy z komunii dziecku nie zabrałam, bo u niej nie było misiu.

Gość gość
Pieniądze z komunii nie pokryły ani w połowie kosztów urządzenia tej komunii... więc nie bądź taka hop do przodu, bo gdybym ja nie wyłożyła kasy, to żadnych pieniędzy by nie było. Tylko co najwyżej Kościół, obrazek i buziak od chrzestnych :p

Gość gość
Moje dziecko zebralo pieniadze,wszystko oplacilam ja ze swoich,nie wezme z komunijnych nawet zl,wiec nie osadzaj wszystkich swoja miarą.

Gość gość
Koszty komunie nie pokryły się nawet w połowie. Ojej a to ty swojemu dziecku prezentów nie dajesz,? Do komunikacji ty nie dokładasz nic tak? To słabe te twoje prezenty jeśli ci się nie zwróciło. A ta połowę na co miałaś przeznaczone na paznokcieczy jakąś pierdole do domu? Może lepiej załóż dziecku lokatę i zacznij oszczędzać.

Gość Jedynaczka4
Nie okradamy naszych dzieci.Za 500 plus które otrzymuje drugie dziecko wpłacamy na konto.Pierwszej córeczce płacimy 500 zł.od siebie żeby było sprawiedliwie.Komunii dzieci jeszcze nie miały, ponieważ są małe.Oboje z mężem pracujemy i nie musimy podbierać od dzieci. Dziś na dzień dziecka dostały prezenty.Starsza dziewczynka rowerek, młodsza wypasiona kuchnię.

Gość gość
Ale jestes wypasiona ;D wow