Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy nowopoznanym facet lub co gorsza żonaty chciał uprawiać sex bez zabezpieczen

Polecane posty

Gość gość

Miał tak ktoś? Co wtedy robicie? Bo mnie zdarzyło się ostatnio ze facet, z którym zaczęłam się spotykać nigdy nie miał prezerwatyw i chciał bez. Nawet wiedząc, że ja nie biorę pigułek. A kilka lat temu nawet żonaty z ktorym sie spotykalam chciał bez wiedząc, że nie jestem zabezpieczona. miał tak ktoś? ?

Gość gość
Ja się serio pytam wariatko. Bo akurat ciąża nie byłaby mi do śmiechu.

serio odpowiadam, serio serio :D a po co pytasz ? przecież sprawa ciebie dotyczy. Nie chcesz być złapana na dziecko nie uprawiasz i tyle. Rozkminiasz jakby to była sprawa wagi państwowej :D

Gość gość
No :D

Gość gość
No zwiazek w celibacie chyba jest niemożliwy. Poza tym to dla mnie naturalne, że uprawia się sex będąc z kimś w związku. Nie mogę brać tabletek bo wywołują u mnie skutki uboczne, spiralę ginekolog odradził, pozostaje tylko prezerwatywa.

Gość Mało_stanowczy
Chcesz uprawiać seks, ale nie bierzesz pod uwagę możliwości "wpadki" mimo zabezpieczeń? Bardzo dojrzałe podejście:)

Gość gość
Mniejsze prawdopodobieństwo wpadki z prezerwatywa niż bez. Dużo mniejsze. Az dziwne, że facetom to trzeba tłumaczyć.

Gość gość
Z nowopoznanym i od razu w związku.

Gość gość
Gość z 10:08 , dzięki. A czy bez gumy było od początku jak zaczelisciesie spotykać? Nie bałaś się np chorób przenoszonych drogą płciową? I czy np miałaś zonatego, który też się nie zabezpieczal?

10:20 powiedziałaś to temu gostkowi ? wyjaśniłaś czemu się nie możesz zabezpieczać ? jeśli tak i to zignorował to po co być z nim w związku ?

Gość gość
Tak od poczatku. Nie mialam zonatego ale mialam jednego co mial dziewczyne 10 lat i tez chcial bez gumki.

Gość gość
Kur.. nie ogarniam facetów. Ten co miał laskę 10 lat chciał bez gumki? A co jeśli by z tobą wpadł?

Gość gość
a co do chorob to nie, nie balam sie. Badam sie regularnie, tzn. po kazdym nowym partnerze i nigdy nic nie zlapalam.

Gość gość
No ok. Ale badasz się już po. Nie wymagasz aby facet był przebadany przed.

Gość gość
Przeciez nie napisalam, ze wymagam :D Nigdy bym nie wymagala od partnera takich rzeczy... Badam sie bo mam to za darmo, ogolnie gdyby nie to to bym sie pewnie nie badala, wyznaje zasade, ze co w twojej glowie to sie materializuje w rzeczywistosci. Nigdy nie balam sie chorob i ich nie lapie. Tak samo jak o kims mysle, z go spotkam to spotykam i duzo wiecej rzeczy ale to inny temat

"Mniejsze prawdopodobieństwo wpadki z prezerwatywa niż bez. Dużo mniejsze. Az dziwne, że facetom to trzeba tłumaczyć" x Nawet z prezerwatywą prawdopodobieństwo wpadki istnieje. Jeszcze dziwniejsze jest to, że kobieta idzie z facetem do łóżka i nie bierze tej ewentualności pod uwagę.

Gość gość
A jaka literaturę czytasz? Chodzi mi o to matrrializowanie w głowie. Tak z ciekawości ?

Gość gość
Mało stanowczy, jakie prawdopodobieństwo? Jedno na milion? ??? Chłopczyk u czy ty uprawiales kiedyś sex?

Gość gość
Jakby ze mna wpadl to by pewnie mial to gdzies - taki typ faceta. On sie niczym nie przejmowal, strata dziewczyny tez. Ona nic dla niego nie znaczyla, byla piekna i zadbana, wygladala jak ladniejsza kim kardashian. codziennie kupowala nowe ciuchy i za zadanie miala wygladac pieknie. Ogolnie on byl jako uleczenie po zerwaniu, nie jest to facet z ktorym bym chciala cokowiek wiecej

Gość gość
Jak tak lubiisz seks bez zobowiązań noś gumki zawsze przy sobie, gdy facet się dobiera to je wyciagasz, jak nie chce w gumce to jego strata.

Gość gość
czytam duzo roznych rzeczy, nie mam ulubionych. Wpisuje w google co mnie interesuje :) czy sledze rozne osoby na facebooku, ktore wstawiaja ciekawe rzeczy. oczywiscie zaczelo sie od klasycznego sekretu.

Gość gość pryncyppialny
Jedna mężatka chciała na pierwszej randce bez gumki. Nie było gumek - nie zgodziłem się na seks. Była palcówka i oral.