Gość gość Napisano Czerwiec 1, 2017 czy jest sens samemu zamieszkac i pracowac w niemczech lub szwajcarii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 98 Napisano czwartek o 17:24 Z pamięcią krucho. Tak, do przewidzenia było, stąd nic mnie nie zaskakuje. Wszystko co wielkie, skomplikowane nie powstało szybko, ot takie pocieszenie. M.W. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 98 Napisano czwartek o 23:46 W zasadzie to chcemy finalnie tego samego (...) tylko jedno odrzuca fragment drogi, która ma do tego prowadzić, uznając go za zbyt kosztowne i niepewne narzędzie, a nawet za przeszkodę na tej drodze. Może nie byłoby takiego postrzegania, gdybym podejmowała się reszty słusznej przecież drogi. Ale to chwilowe, spokojnie, choć rozumiem brak spokoju, nawet podzielam w sumie, ale nie ma co się na tym skupiać z wiadomego powodu. Pozostanie w dotychczasowym układzie jest utrudnieniem w takim razie, choć myślę że możliwe jest, że nigdy w 100% nie nastąpi zerwanie, nie układu, bo układ łatwo, tylko powiązania. Ale fakt, że tak być powinno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 98 Napisano czwartek o 23:57 (edytowany) Niedawna zimna pełnia, może jeszcze kiedyś będzie śnieżna, na mglistą jest szansa. Tak, było też fajnie. Edytowano czwartek o 23:58 przez Pył na wietrze Fajnie to nie najlepsze słowo, chyba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 98 Napisano wczoraj o 17:42 Mam wrażenie, że wszystko powoli dochodzi do punktu krytycznego i zaczyna się cofać do punktu startu tej materii, zasysa do punktu zero. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 13 Napisano wczoraj o 19:31 Zależy ci jeszcze na czymś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 98 Napisano wczoraj o 19:36 Źle zadane pytanie. Zależy, a czy mnie obchodzi? Coraz mniej, bez różnicy. Widzimy co się dzieje, będzie przyspieszać, to mnie ma niby..? Role się odwrociły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 13 Napisano wczoraj o 19:41 I prawidłowo jak dawniej z tego punktu właśnie trzeba patrzeć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 98 Napisano wczoraj o 19:43 Nie jak dawniej, tak nie powinno się robić, ale przypomina rzeczywiście tamto patrzenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 13 Napisano wczoraj o 19:44 Za bardzo korci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 98 Napisano wczoraj o 19:44 Jak widać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 13 Napisano wczoraj o 19:45 Zmienie sie diabłem nie jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 98 Napisano wczoraj o 19:47 Nie twierdzę, chociaż.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 13 Napisano wczoraj o 19:47 Gdyby to dobrze chciałbym co no Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 98 Napisano wczoraj o 19:49 To jeszcze nic nie przesądza. Ale nie, dajmy spokój. Co nie znaczy że czegoś tam.. A zresztą, tak i tak, zrobię co trzeba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 13 Napisano wczoraj o 19:52 A i tak i tak.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 98 Napisano wczoraj o 19:52 Przynajmniej jawnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 13 Napisano wczoraj o 19:53 E jakie jawnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 98 Napisano wczoraj o 19:54 Tyle o ile aaaale przewaga nad innymi jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 13 Napisano wczoraj o 19:55 To teraz cierp x5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 98 Napisano wczoraj o 19:57 Nie powiedziałabym że to przez to, tak czy owak, przynajmniej tym razem to do czegoś będzie prowadziło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 13 Napisano wczoraj o 19:58 Zgadzam się i czy teraz pasuje do profilu co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 98 Napisano wczoraj o 20:00 Hmmmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 98 Napisano wczoraj o 20:00 Zważywszy na przewagę jaką macie, a i owszem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 13 Napisano wczoraj o 20:02 Wiesz co myślę co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 98 Napisano wczoraj o 20:03 Wiem, Ty gnido jepana 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 13 Napisano wczoraj o 20:04 Aj to moje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 98 Napisano wczoraj o 20:05 A no. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 98 Napisano wczoraj o 20:05 Lepiej mi było bez Ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 13 Napisano wczoraj o 20:06 Mam sie dziwić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach