Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kupialm cos od kolezanki umowilismy sie na kwote 200 zl

Polecane posty

Gość gość
Ale to nie chodzi o 50 zł ale o zasady! Ja nie mam tego sms gdzie ona napisała że 250 zł, dlatego nie będę jej płacić 250

Gość gość
jak nie zależy ci na znajomości to oddaj jej te rzeczy niech ci te dwie stówy oddaje w zębach trudno miej swój honor koleżanka ma zero honoru jest naciągaczka, jeśli ci zależy na znajomości daj jej te 50 zł niech się udławi nic jej nie mów ale zapamiętaj jej to i nigdy nic od niej nie kupuj, pożyczaj itp. a najlepiej to z daleka od takich oszustów

Gość gość
A mnie się nie podoba takie odkupywanie, że niby taniej. Nic nie ma taniej, chcesz to płać, a jak nie to kup w sklepie. Potem własnie wychodzą takie kwasy.

Gość gość
Dlatego ja staram sie nic nie sprzedawać znajomym. Najgorsze jest to ze to maz wystawia aukcje (ma wiecej czasu niz ja) i powiazuje to z fb wiec siła rzeczy czasem ktos cos kupi znajomy ale najlepiej nie dawać sie w negocjowaniu i traktować to tak jak transakcje. Jak słysze ze kolegi zona chce odkupić sandaly po moim synu to mnie trafia :/ wole udać ze sie juz sprzedały niz sprzedać jej a mam firmowe geoxy

Gość gość
jednak maz ma tego sms u siebie.I jak byk jest napisane 200zł. Czyli bylo odwrotnie najpierw napisala sms o tym ze chce sprzedac a potem jak sie spotkalismy to jeszcze obgadalismy temat.

Gość gość
Powiedz, że umawialiscie się na 200 i koniec. Swoją drogą ja oddaję nawet obcym za darmo a niektórzy sandalami handluja wśród znajomych? używane sandały to już nieporozumienie a co dopiero jeszcze za to płacić...

Gość gość
sms. tego typu hej mam do sprzedania lozko dzieciece bez materaca wymiary takie i takie ladne nie zniszczone.Sprzedaje bo do nowego pokoju ani nie pasuje.Jesli chcialbys kupic to zapraszam jutro po 16 na obejrzenie.A dzis jedziemy nad jezioro o 13 zapraszam ole. Maz odpisal .hej. ola chce jechac a temat łozka obgadamy jak podjedziec zabrac mala.Podjechala obgadalismy temat ze myslismy nad zmiana lozka ale dopiero w sierpniu.Bo bedziemy robic malowanie pokoju corki.I na dzien dzisiejszy nie planowalismy takiego wydatku.Nie mamy w tym miesiacu luznej kasy.Ok nie ma problemu ja moge poczekac i oddacie pod koniec miesiaca.I caly czas byla mowa o 200zł.

Gość gość
W czym problem. Odsaj jej kase i kup nowe.

Autorko,uważam że 200 zł to jest za dużo jak na używane łóżeczko niektórzy oddają nawet za darmo na OLX łóżeczka. A ona jeszcze chcę żebyś jej to płaciła 50 zł ,bezczelna.

Gość gość
to lozko dla wiekszego dziecka.

Gość gość
Jak moja kolezanka chciala odkupic ode mnie spacerowke taka do samochodu to nawet sie nie zastanawialam i oddalam jej za darmo. Sama kupilam ja za 200zl troche przechodzona ale sprawna w stanie bardzo dobrym czysciutka. A niektorzy to za body by 10zl brali. Cebulstwo. Ubranka tez oddalam wszystkie za darmo po swoich dzieciach od 74 juz chowam dla mojego brata.