Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wstyd stara panna

Polecane posty

Gość gość
A ja lubię stare panny :) Są takie potulne :)

Gość gość
Hahaha cząstka to chyba ty jesteś.

Gość gość
gość dziś Ludzie w związkach nie mają szacunku do samotnych ludzi, dlaczego, myślę , że dlatego takie ludzie mało co przeżyły w życiu. Myślą , że mami synek , córka . Uważam, że związek, rodzina, to jest taka cząstka człowieka. 1233 Kto mało przeżył? Ci samotni czy ci w związkach, co mają tylko dzieci i żyją ich życiem, bo nie jasno to napisałeś.

Gość gość
Podaj więcej danych co przeżyłaś, ile masz lat to może pojawi się pytanie. Ale w ciemno strzelam że marne szanse na to.

Gość gość
Każdy cos przeżył. Chyba, ze jest bardzo młody, ale i młode osoby też potrafią mieć "bogato" w życiorysie.

Gość gość
Można mieć bogato i dalej być idiotą.

Gość gość
to byc moze pozostałości po dawniejszych czasach gdzie kobieta aby coś znaczyć, godnie zyc musiała wyjść za mąż (ogólnie kobiety przeważnie nic nie posiadały, wszystko przechodziło na męskich potomków - rodzina gwarantowala ze nie zostanie wyrzucona na bruk), jak dla mnie to nie tyle wyśmiewanie co traktowanie samotnych z politowaniem, co widzę zwłaszcza na wsi, nie jest ważne czy kobieta robi karierę, ma wykształcenie, jest zadowolona.. o wiele ważniejsze czy ma męża a najlepiej sytuowanego ;) widzę to nadal jak miejscowe plotkary w każdym wieku obmawiają te niezamężne.. na swojej drodze spotkałam też niestety singielki które same powodowały włączenie takiego a nie innego ich postrzegania typu: "co z tego że koleżanka nie skonczyła studiów jak ma chłopaka, co z tego że ta ma kiepską prace jak ma meza" - same stawiały się w gorszym położeniu bo dla nich samych bycie panna było najgorszym co moglo je spotkać..

Hahaha nie mam potrzeby spowiadania się, Masz problem - wał śmiało...jutro :D dobranoc 🖐️

Gość gość
gość dziś Można mieć bogato i dalej być idiotą. HAha, tak , rzeczywiście, masz racje, ale to jak ktoś nie wyciąga wniosków i stale popełnia te same błędy :) autorka

Gość gość
Niektórzy myślą że wyciągają prawidłowe wnioski. I żyją sobie dalej w nieświadomości, a potem jest o k****.

Gość gość
och ciotka się rozpromieniła ,a ja ukrywam mojego przed wszystkimi ciotkami,z obrzydzenia systemowego ,już kilka lat ,za kare ,za tę stęchliznę ,mam buntowniczy charakter ,kiedyś mnie pytano kiedy kiedy ,k***a nigdy :-) jeśli wezmę ślub a żadna religia mi się nie podoba a urzędasy mnie brzydzą ,więc jeśli, to tez będzie tylko dla mnie ,tylko mooojeee ,pieprzyć system

Gość gość
Człowiek został stworzony do miłości. To najpiękniejsze uczucie jakie może się człowiekowi przytrafić. Związek to oznaka że ta miłość się spotkało. Staropanienstwo to wynik tego że nie spotkałeś milosci/nie przezywasz jej/ nie jesteś jej godzien/ nie sposób cie pokochac/ ty nie jesteś w stanie pokochac/itd itp. Nie jest to powód do dumy. Do tego obnoszenie się z byciem.singielka i robieniem co się chce odczytywane jest przez społeczeństwo (i slusznie) jako sytuację gdzie dajesz różnym facetom a oni i tak cię nie kochają. Przykre.

Gość gość
i dlatego ja moją piękną miłość mam dla siebie tylko ,a zepsute oceniające innych społeczeństwo może mnie pocałować w dupę,a ty jesteś tak samo wstrętny pod płaszczykiem słodkich słówek jak to społeczeństwo

Gość gość
pieprzysz o pięknej miłości a teraz zabierami słodkie słówka i co mamy w twojej głowie?,widzisz np. samotną osobę która nie chce być z kimś z kim nie ma porozumienia a ty ją oceniasz jako kurwę która daje innym bo jesteś oceniającym społeczeństwem ,po prostu rzygac się chce na ciebie

Gość gość
a co do samego kochania to większość jest interesowna i są to układy mało kto potrafi kochac naprawdę ,taka jest prawda o was wszystkich

Gość gość
i jak chcecie oceniać to oceniajcie facetów najczęściej żonatych którzy sobie biorą na boku,to jest prawda o związkach i miłości społeczeństwa

Gość gość
dokladnie !. 4 ostatnie wpisy sama prawda 🖐️

Gość egoist 40
A ja mam 40 lat i jestem singlem. :)

Gość gość
to pewnie dlatego już się obudziłeś

Gość gość
Każde społeczeństwo ocenia. Z resztą ty uważając je za "zle" społeczeństwo też je oceniasz. Człowiek to zwierzę stadne. Co do tego że mało kto potrafi kochać szczerze. Co na ten temat może wiedzieć singielka która wogole nie kocha ani szczerze ani nie szczerze. To tak jakby że ślepym o malarstwie dyskutować. Co myślę o osobie która nie chce być z kimś z kim nie ma porozumienia. Myślę sobie ze jeśli wśród 6 mld ludzi nie znalazła kogoś z kim się porozumie tzn ze jest coś z nią nie tak.

Gość gość
jak czytasz te komentarze ,jestem w związku od wielu lat ,wszystkie komentarze od 3;50 do 4;23 sa moje,oprócz 4.01

Gość gość
może i może się porozumieć ale nie chce układu tylko szczerej miłości a to jest rzadkość i prezent od losu

Gość gość
i ty sobie myślisz,a najlepiej zajmij się swoim dupskiem :-)

Gość gość
swoim wrednym parszywym dupskiem ,właśnie takie gnidy jak ty nie istnieją w moim realnym życiu,twoją wredotę wyczuwam przez kable

Gość gość
poza tym jesteś kretynka ,jeśli ktoś funkcjonuje praca dom zakupy to na pewno ma kontakt z 6 mld ludzi ,ponaciągaj jeszcze bardziej

Gość gość
Mam pytanko. A co sądzicie o bezdomnych alkoholikach. Nie żal wam ich. Przecież wybrali inny styl życia, styl który ma swoje zalety (brak szefa, brak rachunków i parę jeszcze innych). Nie dość że oceniacie takiego człowieka to jednak uważacie że ludzkie życie powinno wyglądać inaczej prawda?

Gość gość
nic nie powinno krowo,kazdy sam wybiera ,każdy ma swoją karmę i swój ciężar do przerobienia a innym chuj do tego

Gość gość
nie porównuj chorego człowieka z kobietą która nikomu nie wadzi