Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety to płeć pustaków !

Polecane posty

Gość gość

Wygląd sie dla nich liczy

Gość gość
Dla ciebie też :P

Gość gość
Dla mnie sie nie liczy

Gość gość
Kłamiesz! :P

Gość gość
Nie kłamie pustaku

Gość gość
Sam jesteś pustakiem, bo lecisz na ślicznotki jak każdy facet :P

Gość gość
Nie jestem pustakiem, bo nie lece na ślicznotki to wy lecicie za modelami hipokrytki

Gość gość
Nie prawda :P

Gość gość
Prawda dla was tylko wygląd sie liczy

Gość gość
Dla was :P

Gość gość
Pustaki przejedziiecie sie

Gość gość
Kobiety patrzą na wygląd, meżczyźni na charakter

Gość gość
Jest dokładnie na odwrót :O

Gość gość
Nie jest na odwrót pustaku

Gość gość
Według badań kobiety tylko na wygląd i szukają faceta z górnej półki. Meżczyźni szukaja zazwyczaj ze swojej ligi to pokazuje jak kosmiczne, nierealne wymagania mają kobiety.

Gość gość
Durna dyskusja. Obie płcie patrzą na wygląd, jest on w doborze naturalnym kwestią kluczową. Czy dla kogoś ważniejszą? Z moich obserwacji dla facetów, którzy wszystko co się rusza i w jakikolwiek sposób przypomina samic,ę muszą natychmiast ocenić w skali 1-10. Mam w pracy takich dwóch, to co wygadują w materii kwestii damsko-męskich woła nieraz o pomstę do nieba. Tylko werdykty wydawane na podstawie, która jak się prezentuje, naprawdę słabo się czasem robi jak się słucha tego szowinistycznego bełkotu. Jednak zdaje sobie sprawę z tego, że kobiety potrafią podobnie oceniać facetów, z doświadczenia wiem, że nie aż tak ostro, nie tak nagminnie i nie mają na tym punkcie aż takiej fiksacji jak samce.

Gość gość
gość dziś Widziałaś kiedyś przystojniaka z brzydką albo przeciętną kobietą? Albo grubą? A kobiety często wybierają brzydszych od siebie. Widziałaś kiedyś atrakcyjnego faceta z kobietą ze znacznym poziomem upośledzenia fizycznego (ciało, twarz)? A kobiety są w stanie takiego pokochać. Nawet karła z łamliwością kości albo faceta bez rąk i nóg. Nawet niewidomi faceci od urodzenia zwracają uwagę na wygląd, fakt naukowy. Na dodatek faceci dyskryminują kobiety ze względu na wiek, a kobity nie.

Gość gość
Bzdura! Z mojej obserwacji wynika, że kobiety znacznie bardziej patrzą na wygląd niż faceci potrafią zjechać bardzo ostro faceta który nie wygląda jak model! Kobiety sa chamskie, wredne dla meżczyzn którzy nie wyglądaja jak ciacho

Gość gość
gość dziś A uwierz, że widziałem cześciej ciacha z brzydką niż ładną z brzydalem wiele moich przystojnych kolegow jest w zwiazku z takimi brzydulami, ze az sie dziwie jakim cudem mogl sie zwiazac z takim paszczurem :) oststnio widzialem otyla panne ze 120kg z facetem ktory wyglada jak model!!!! Wysoki brunet z ciemna karnacja z wloskami do gory, z twarzy wygladal lepiej niz 95% mezczyzn.

Gość gość
gość dziś Przecież napisałam, że z moich obserwacji wynika, że dla facetów wygląd kobiet jest ważniejszy. Ja z racji niebycia tzw. laską jestem w pracy odsunięta na boczny tor jeśli chodzi o relacje z "kolegami", a brzydka nie jestem, tylko mam nadwagę i ubieram się na luzie bez spiny. Z kolei szczuplejszym, bardziej zrobionym koleżankom nadskakują, jednocześnie mają problem żeby powiedzieć mi "cześć" bez przymusu (zazwyczaj ja pierwsza im mówię :D ). Jak powiem coś błyskotliwego, śmiesznego to zero reakcji albo wątły uśmieszek, a jak szczuplejsza koleżanka sypnie wymuszonym oklepanym żarcikiem to niemalże euforia i tak mogę wyliczać długo.

Gość gość
gość dziś A ja widziałam więcej brzydali z ładnymi kobietami. To pewnie był gej z koleżanką :P

Gość gość
gość dziś Oni mają wręcz obsesję, na punkcie kobiecego wyglądu. W Twoim przypadku nawet nie szanują Cię jak koleżanki, bo ważysz więcej :O To jest dopiero patola :(

Gość gość
gość dziś A oni przynajmniej sami przystojni są?

Gość gość
gość dziś No niestety. Jeden z nich kawaler-maczo szukający super-laski jak z rozkładówy,tylko dziwnym trafem mu ciągle nie wychodzi , drugi firmowy plejboj ma narzeczoną, z którą niebawem się żeni a której już serdecznie współczuję. :D A uwierz nie jestem brzydka, jakieś tam atuty mam, ale że nie ubieram się elegancko-kobieco-wyzywająco tylko zwyczajnie, schludnie ale raczej na luzie (nie obowiązuje nas dress-cod), nie maluję się prawie wcale i jest mnie trochę za dużo, to jest jak jest. Tak już abstr/ah/ując od tych typów z roboty (oni służą tylko za przykład), to oczywiście o związku nawet nie marzę. Chyba że trafi się ktoś komu naprawdę przypadnę taka jaka jestem do gustu i serca a na siłę nie będę się głodzić, zmieniać stylu i żyć w wiecznym mega stresie, że trzeba wyglądać w ściśle określony sposób by misio się nie odkochał.

Gość gość
gość dziś I dobrze, przynajmniej nie przyciągasz kretynów. Mnie dziwią laski co się z takimi knurami zadają :O A jak wygląda jego narzeczona? Zasłużyła na jego względy? :D

Gość gość
Obsesje to wy macie na punkcie wyglądu faceta chcecie wszystko co jest ładne.Czesto mozna spotkać parę gdzie partner jest dużo bardziej atrakcyjny od swojej dziewczyny.

Gość gość
gość dziś W twojej głowie wypełnionej iluzjami :P

Gość gość
gość dziś Też bym za żadne skarby nie chciała takich kolegów nawet jako dodatek do porannej kawy w pracowej kuchni. Nie wiem jak wygląda narzeczona znaffcy kobiet, wiem tylko że istnieje, bo po prostu o tym wiedzą wszyscy w pracy, było o tym nieraz głośno mówione, to chcąc nie chcąc zdobyłam tę informację. Sam jest dla mnie nieciekawy i tyle, mi osobiście by wystarczyło jakby przestał wygłaszać te przykre opinie, oceny dotyczące kobiet, bo nie mam ochoty tego słuchać a muszę.

Gość gość
Kobiety wybrzydzają z facetami jak z sukienkami dla nich wszystko musi być ładne włacznie z facetem. Zadbany facet nie wystarczy dla kobiet chca czegos wiecej chcs faceta o wygładzie modela dlatego tak wybrzydzają :) mozesz być cudowny, boski z charakteru jak nie wyglądasz jak model możesz zapomnieć o zwiazku.

Gość ta od 2 kolegów z roboty
gość dziś No to ja Ci mówię, że u mnie w robocie wielu facetów to żonkosie i ŻADEN nie wygląda jak model. A niektórzy to wręcz jak czyste przeciwieństwo modela. :D I gdzieś tam miałam okazję zobaczyć fotki partnerek niektórych, to prędzej im bliżej do modelek.