Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DZIEWCZYNY gdzie kupie dobrej jakosci sandaly ze skóry?

Polecane posty

Gość gość

bo mam same takie w ktorych stopa sie poci ,bo nie ze skory.. tym razem dosc oszczedzania i chce kupic porzadne..to znaczy nie musza byc ze skory ,ale chce zeby wnetrze bylo z niej bo noga nie bedzie sie moze pocić .. nie mam pojecia gdzie znajde takie,ktore sa dobre jakosciowo a ceny nie sa kosmiczne.

Gość gość
W Sandałowie. Bedziesz wygladac jak dziecko kwiat. Do tego czarne skarpety. Pamietaj!

Gość gość
oczywiscie chodzi mi o takie ,które bede mogla zakladac do wszystkiego..i do spodni i do sukienki..i dosc plaskie bo jestem wysoka i nie chce byc gigantem:)moze ktoras ostatnio takie kupila i poleci?

Gość gość
Ja w tamtym roku kupilam sobie sandaly Salt Water i jestem nimi zachwycona. Od razu mowie ze to nie jest reklama bo nawet nie wiem czy mozna je dostac w PL (w UK i Stanach sa dosyc popularne). Nosze je do spodenek, spodnic, sukinek- ale takich na codzien. Maja duzy wybor kolorow wiec ciezko sie zdecydowac. Zaplacilam cos ponad 50funtow wiec kolo300zl ale jestem mega zadowolona- material to skora i producent zaleca wejscie w nich do wody za pierwszym razem zeby dopasowaly sie do stopy. Ja tego nie probowalam, ale musze przyznac ze to jedyne sandaly ktore mnie nie obtarly, sa wygodne i idealne na codzienne spacery. Z reszta- wygoogluj i poczytaj sobie o nich. Jesli ci sie spodobaja wizualnie to szczerze polkecam.

Gość gość
A słyszałyście o skórze z ananasa? Ponoć buty z nich są jeszcze lepsze dla stopy niż te ze skóry zwierzęcej, ale u nas jeszcze są niedostępne. Wizualnie wygląda to tak samo.

Gość gość
Japonko-sandaly crocs. Polecam

Gość birkawa
ja kupiłam sobie bardzo wygodne i dobre sandały na multu.pl . Jak wejdziecie i zobaczycie ceny to zobaczycie że jakość tych butów i cena są śmiesznie niskie, bardzo się opłaca kupować. Mam od nich baleriny i buty sportowe, kolory bardzo żywe, letnie, uwielbiam te buty.

Gość gość
Ją mam kilka par ze sklepu venezia i rylko i są super

Ja kupuję w CCC, z firmy Laskowski. Sa bardzo wygodne, nie obcierają - a mam "wrażliwą" stopę. Mogę zdecydowanie polecić.