Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak minął Dzień Dziecka? Gdzie zabraliście dzieci?

Polecane posty

Gość gość

W jakie fajne miejsce? My byliśmy w Parku Jordana w Krakowie.

Gość gość
My w disnelandzie w paryzu

Gość gość
Moje dzieci złapały anginę:-( a mieliśmy iść do wesołego miasteczka:-( dzieci wiedziały wcześniej i bardzo było przykro:-( ale co się odwlecze to nie uciecze:-)

Gość gość
gość dziś To ja, autorka. Nadrobicie :) Przykre to jest, że plany planami, a życie życiem... ale co się odwlecze to nie uciecze :)

Gość gość
maz poszedl z corka na basen.

Gość gość
gość dziś Skąd ten jad i złośliwość?

Gość gość
gość dziś dziękuję za miłe słowa:-) dzieci bardzo się cieszyły na ten wypad ale cóż zrobić, dostały po zabawce na pocieszenie ale to jednak nie taka frajda jak wielkie wyjście:-)

Gość gość
Kiedyś jechałam z dziećmi do wesołego miasteczka (to nie był dzień dziecka), zajechaliśmy na miejsce, a Wesołe Miasteczko już odjechało i nic tam nie było... Minęło kilka miesięcy, a córeczka do tej pory to wspomina, jakie to smutne było. Ale, ale... Przecież życie i świat się nie kończą, a Dzień Dziecka można zrobić w każdy dzień ;)

Gość gość
Gosc 10:32 dlaczgo jad i złośliwość? Co za zazdrosnica!!!! Moze gosc 10:14 mieszka w Paryzu i dzien w disneylandzie jest dla jej dzieciakow wyjsciem jak dla twoich kino 3d? Co za buractwo.

Gość gość
Nie chodzę z dziećmi do kina 3 D , nie uważam tego za frajdę i z pewnością nie zazdroszczę Disneylandu :) Uważam, że wpis o disneylandzie dała osoba, która nigdzie dzieci nie zabiera i pozwoliła sobie na taką złośliwość. Coś w stylu jakby ktoś napisał "jakich literek nauczyły się Wasze 4 latki w tym tygodniu?", a ktoś by napisał "mój zna już całą inwokację". Nie czujesz ironii?

Gość gość
Sądząc po ilości wpisów Kafeterianki nawet w Dzień Dziecka nigdzie z dziećmi nie chodzą (przynajmniej nie dalej niż plac zabaw). Gdyby było pytanie o prezenty, zaraz pojawiłyby się wpisy o tabletach, rowerach itp d**erelach. SMUTNE.

Gość gość
no w sam dzień dziecka nie chodzę, ale jutro mamy imprezę z okazji dnia dziecka u męża w pracy, będzie się działo a dzieci wczoraj miały z okazji dnia dziecka festyn w przedszkolu

Gość gość
My zabraliśmy dzieci do Mc Donalda, pojadły, pobawiły się ;) Opróćz tego oczywiście córka jeszcze dostała upragnioną zabawkę,a synowi kupiłam małe autko,ale on ma 2 lata,więc nie rozumie jeszcze,że dzień dziecka to jego święto. :)

Gość gość
To ja od anginy, i oczywiście z samego rana były życzenia, uściski i całusy, śniadanko do łóżeczek:-)

Gość gość
Wczoraj wylądowaliśmy na teneryfie.

Gość gość
My dopiero w niedzielę idziemy na piknik (żeby tata też był) ale mała ma w sobotę urodziny więc w sumie atrakcji aż za dużo.

Gość gość
Trzydniowka. Zreszta dzieci maja dopiero 5 miesiecy takze pewnie za rok cos wymyslimy.

Gość gość
Gosc 11:54 nie widzialabym podstepu w tym ze 4latek moglby znac Inwokacje poniewaz slyszalam 2latka recytujacego Powrot Taty. Jakaz to chorobliwa zazdrosc i kompleksy na punkcie Twoich dzieci i Twoich pomysłów na spedzanie z nimi wolnego czasu kaze Ci wszedzie doszukiwac sie podstepow? Zamiast spedzac czas kafe poczytaj im ksiazeczki zeby sie dłużej za nie nie wstydzic...