Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

iOlbrzymie problemy z kobietą. Ona grozi mi i szantażuje

Polecane posty

Gość gość
OK, bylem poradzic sie u specjalisty na szczescie w Polsce jestem bezpieczny dziś W Azji sa inne uklady tam ciagle jest kolesiostwo i dlatego tamtemu zabrali paszport. Generalnie zalezy nie ogladalem tego linku calego tylko po lbach tak co 10-15min. ogolnie tak jest jak mowi w Tajlandii jest o wiele latwiej i biala skora robi swoje. W chinach zalezy. Teraz tam jest bogato wiec i wyzowlenie seksualne wieksze, ale np Vietnam nie jest taki jak mowi tam laska chce raczej slubu na pewno znajdziesz taka co po 4minutach sciagnie majtki ale to na 99% becie prostytutka. A w Tajlandii to normalna kobieta tak robi bo seks to jest jak zapytanei o kawe

Gość gość
A w Tajlandii to normalna kobieta tak robi bo seks to jest jak zapytanei o kawe x w Polsce tez juz powoli tak jest. Za bare lat bedzie gorzej niz w Tajlandii

Gość gość
patologia

Gość gość
Mam pytanie , czy autor jest usposledzony umysłowo czy udaje ? :D

Gość gość
fajne provo :)

Gość gość
jade do tajladni :P

Gość gość
"gośćmen wczoraj Wydaje mi się, że powinieneś szczerze i poważnie porozmawiać ze swoim penisem. Do tej pory był Twoim głównym doradcą, można rzec, że wręcz kierował Twoim życiem, jest więc odpowiedzialny za zaistniałą sytuację. Wytłumacz mu, że musi być konsekwentny i skoro wpakował Cię w tą kabałę, to teraz powinien z niej wyciągnąć. Trzymam kciuki autorze. Powodzenia usmiech.gif" X :D Mistrz