Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sonet

Chętnie stworze związek z samotną matka

Polecane posty

Ja nie jestem gimbusem jeśli chodzi o autyzm to mam doczynienia z takim dzieckiem często uczestniczę w jego terapii sensoryczna więc wiem co to za choroba i obowiązek i nie jest mi to straszne tak samo jak trójka dzieci jedno czy troje i tak trzeba wychować. W każdym razie dałem swój nr i nikt nie ma odwagi się odezwać. Ale nie poddaje się :)

Gość gość
sonet dziś I tak trzymaj! Trzeba być dobrej myśli, że wszystko się uda i będziesz miał wymarzoną rodzinę. Gdyby nie to, że rozpad mojego związku przebiegł stosunkowo niedawno, to może bym się odezwała. Teraz muszę się skupić na terapii synka i nie mam czasu dla siebie, ale takie jest życie mam ;) Podziwiam Cię za to co chcesz zrobić :) Pozdrawiam - mama chłopca z ZA

Gość gość
Ja również pozdrawiam,narazie nikogo nie szukam bo ciągle jeszcze myślę o mężu(zginął w wypadku) ale mam nadzieję że kogoś wartościowego tu znajdziesz

Gość gość
A 39 latka to już za stara chyba dla Ciebie

Gość suzi525
Czemu nie dzwonicie do niego,przecież podał numer tel. Cytuję "sonet dziś Jak ktoś chce to kontakt sześć sześć jeden cztery zero osiem dziewięć zero jeden" A panie widzę ,że zaskoczone a w mojej rodzinie niedawno był ślub chłopaka ,który ma dziecko z poprzedniego związku z dziewczyną ,którą poznał gdy ona była chyba miesiąc po porodzie.Teraz wspólnie wychowują jej dziecko i mają swoje wspólne niedawno urodzone a jego dziecko jest u nich częstym gościem.

Gość gość
Ten koleś to zwykły oszust matrymonialny. Ma kilka dzieci i każdej ściska bajki