Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sonet

Chętnie stworze związek z samotną matka

Polecane posty

Tak na zdjęciu to ja wiem żadna rewelacja ale cóż nie można mieć wszystkiego :)

Gość gość
Autorze, życzę Ci szczęścia. Gdybym była samotną matką, z pewnością bym do Ciebie napisała. Powodzenia. PS Po 7 latach nie ma znaczenia, czy związek jest z miłości czy z rozsądku, bo po 7 latach to już jest takka sama miłość.

Ktoś pisał tutaj o nękaniu przez kobietę. Powiem tak nie można wszystkich wkładać do jednego wora ale bywa że trafi się ewenement wśród kobiet i nęka faceta. Tak też bywa z facetami że trafi się jakiś wariat ale nie można zamykać się na świat i bać się czy to bo tamto nawet wśród swoich znajomych można trafić na wariatka lub wariata. A forum, park, czat itd to każde dobre miejsce na poznanie kogoś np fajna kobiete ta ma chore dziecko i siedzi z nim w domu i ma chwilę żeby wejść na czat portal czy forum i pogadać z kimś bo do parku nie może iść a po drugie ile jest tak odważnych osób żeby np podejść w parku czy naa ulicy i zagadać. Najlepiej zaliczować faceta nazwać że pedofil i zbok ehhh nie kumam ale cóż w Polsce jest wolność słowa.

Gość gość
Ja nie mam dzieci jeszcze,ale powiem autorze ze podziwiam twoją postawę,to ja pisałam komentarz na temat mojego ojczyma który jest moim tatą ,bo też uważam że najważniejszy jest człowiek na którego zawsze można liczyć w każdej sytuacji A nie ojca tylko na papierze,życzę Ci powodzenia w szukaniu

Gość gość
Niestety zostałeś zaatakowany przez wszystkowiedzace babole które wszędzie widzą zboczenca-kochane babole trochę wiary w ludzi,nigdzie kolega nie napisał że musi być dziecko,że to wymóg konieczny A już baby go od pedofilów wyzwaly,ja tam gratuluję odwagi ze się odwazyles na takie ogloszenie,i mam nadzieję że znajdziesz,przykro mi że nie możesz mieć swoich,życzę Ci żebyś kiedyś usłyszał słowo - tatą,

Gość gość
Z ciekawości Czemu nie możesz mieć dzieci? Jaka powinna byc ta wybrania? Czemu w realu nie odnaleźć nikogo do tej pory? Czyżby nieśmiałość?

Gość gość
Poznam kobietę, warunek ma mieć dziecko. Lecz się człowieku.

Gość gość
Nie przyszło wam do głowy że facet chce mieć rodzinę?

Gość gość
Też uważam że nie powinniście najezdzac na faceta,chce założyć rodzinę A ze nie może mieć swoich chce być wsparciem dla samotnej mamy ,powinno się chwalić takie podejście A nie sfrustrowane babska wyzywacie go od pedofilów,wstyd,różnie się ludziom w życiu układa,i trochę może empatii A nie po hamsku komentujecie

Gość gość
Ja wam powiem tyle,kiedy byłam w 7 mies,ciąży mój mąż zginął w wypadku,synka (obecnie 2,5 roku) wychowuje sama,nie nie szukam nikogo bo ciągle wyśle o mężu,bardzo go kochalam,rodzina próbuje mnie swatac itd ale dla mnie syn jest najważniejszy a u kilku mężczyzn którzy chcieli się umówić i usłyszeli ze mam dziecko od razu był odwrót,dla mnie to nawet lepiej bo jest o wiele za wcześnie dla mnie ,kiedyś może będę gotowa,teraz jeszcze nie,słowo do autora-jesteś odważny i trzeba Cię pochwalić za to że chcesz mieć rodzinę mimo wszystko

Gość gość
Jak przeczytałam te wszystkie negatywne posty, to aż mi się przykro zrobiło. Ja samotnie wychowuję synka który ma zdiagnozowany Zespół Aspergera. Przez dwa lata nie będę mogła podjąć żadnej pracy dopóki ma "Wczesne wspomaganie". Jego ojciec jest z doskoku, kiedy ma chwilę wolną od pracy. Między nami przestało się układać od początku diagnozowania dziecka. W tym momencie mam marne szanse na poznanie kogokolwiek, kto by tak zaryzykował żeby pomóc w wychowywaniu cudzego, chorego dziecka. Jeśli autor chce stworzyć dla samotnej matki i jej dziecka dom i pełną rodzinę, to czemu ma tego nie zrobić? Ludzie nabierzcie trochę dystansu i postawcie się chociaż raz w sytuacji takich osób. Trochę więcej empatii. Autorze życzę Ci powodzenia, abyś poznał tą jedyną i stworzył z nią wspaniałą rodzinę. Pozdrawiam serdecznie :)

Nie jestem nie śmiały. A co do tego czemu nie mogę mieć dzieci wynik choroby z dzieciństwa i partactwa lekarzy. A chyba każdy normalny i odpowiedzialny facet chciałby być ojcem dać jakieś wzorce dziecku poczucie bezpieczeństwa i stabilizację. Dla mnie nie ma znaczenia czy chore czy zdrowe dziecko. A dlaczego nie we własnym środowisku bo nie mam nikogo takiego w otoczeniu.

Gość gość
Całkiem przystojny

Gość gość
Ja zwiazalem się z dziewczyną z 2 dzieci,kocham te dzieci jak swoje,po 8 latach stwierdziła że się zakochała w kimś,zabrała dzieci i odeszła,minęło pół roku A ja do dziś nie mogę się pozbierać,spotkać się z dziećmi nie mogę bo stwierdziła że nie jestem ich ojcem (mimo że mówiły do mnie tato) w ciągu ostatniego pół roku widziałem je 2 razy.

Gość gość
Może napisz coś wiecej o sobie Jaka masz pracep, wzrost, wady, zalety, Czy nie byłbyś się zmieniać pracy/miejsca zamieszkania

Gość gość
Pracujesz, czy lubisz alkohol? Bądź szczery

Nie pale nie cpam pij***ardzo mało np na weselu lampka martini. Skończyłem politechnike jestem informatykiem prowadzę działalność gospodarczą przeprowadzka to nie kłopot. Wzrost 170 cm zielona oczy ciemny bladym 68kg. Wady i zalety chyba trzeba ocenić samemu. Wolne chwile to wspinaczka nurkowanie jazda konna basen kino książka kuchnia no i dom dziecka gdzie jestem wolontariuszem

Jak ktoś chce to kontakt sześć sześć jeden cztery zero osiem dziewięć zero jeden

Gość gość
A samotna matka z dzieckiem które ma autyzm?

Gość gość
A samotną matką z 5latką i rocznymi bliźniakami?

Gość gość
Jakich gimbus robi sobie tutaj z was jaja a wy mu opowiadacie historie swojego życia :D

Gość suzi525
sonet ,jesteś przystojnym facetem i na pewno znajdziesz partnerkę a , że w internecie? Nie ma w tym nic dziwnego czy zdroznego,na ulicy raczej nie znajdziesz. Głupie przykłady,ze ktoś poznał dziewczynę w internecie i się nie udało to jak pozna się w realu to wszystkie związki udane?Głupoty,ludzie poznani w internecie również mieszkają i żyją w realu a najwięksi psychole żyją obok nas. Szukaj ,ale najlepiej właśnie na jakimś portalu,ja polecam ci fotoflrt.pl,tam trzeba zamieścić zdjęcie i często sprawdzają tożsamość więc właściwie nie ma oszustów.Ja poznałam tam męża. Na takim portalu wszystko jest jasne,każdy szuka drugiej połowy i każdy określa się jakiego związku szuka. Bardzo fajnie ,ze chcesz znaleźć partnerkę z dzieckiem,trzymam za ciebie kciuki.

Gość gość
a niesamotna matka z maluchem, ktorej sie nie uklada w zwiazku?

Gość gość
08:41 Ciekawe spostrzeżenie. A co do autora to jesteś atrakcyjnym facetem. Zastanawiam się dlaczego szukasz matki z dzieckiem. Masz jakieś negatywne doświadczenia i szukasz kobiety po przejściach, a może chcesz stworzyć rodzinę ale nie możesz mieć dzieci. Ja tam jakoś nigdy nie potrafiłam sie z kimś umawiać z neta. Umówić się z obcym, już nawet nie chodzi o to czy jest psycholem czy nie, ale umówić sie z obcym z którym nic nie łączy, żaden rąbek z życia realnego i nagle rozmawiać z nim przez minimum dobrą godzinę ? Choć żadna randka nie trwa tylko godzinę. O czym można z całkiem obcym człowiekiem rozmawiać, żeby nie było sztywne zadawanie pytań albo krępująca cisza. Zawsze mnie zastanawiało jak ci wszyscy co sie umawiają z neta to robią. Dla mnie to tak wymuszona sytuacja. Z drugiej strony rozumiem cię, realne życie faktycznie też ciężkie żeby jeden do drugiego sie odezwał w ogóle.

Gość gość
już doczytałam, nie możesz mieć dzieci

Gość gość
20:08 najpierw sie rozejdź a potem szukaj szczęścia, co ty chcesz grać na dwa fronty ? :O

Gość gość
"A samotna matka z dzieckiem które ma autyzm? " Jak masz niezłe cycki to masz szanse

Gość gość
"A samotną matką z 5latką i rocznymi bliźniakami? " hehehe