Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak ja nie lubię Justyny Kowalczyk.

Polecane posty

Gość gość

Wszyscy tylko "Justysia, Justysia", ona niby taka cool, a co za uszami? Wieloletni romans z żonatym, utrata ciąży, przez intensywne treningi "bo ona nie wiedziała, że to zaszkodzi dziecku". Co Wy się tak nią zachwycacie? Ja jej nie lubię.

Gość gość
Ja w ogóle nie lubię sportowców i wkurza mnie robienie z nich bohaterów narodowych. Kiedyś bohaterami byli wielcy fizycy czy wynalazcy którzy zmieniali świat, a teraz z bele prymitywa co tylko biega za piłka albo skacze na skoczni robi się wielkiego bohatera, chore czasy

Gość gość
12:00 a co cie obchodzi kto co ma za uszami, popatrz na siebie i zajmij sie swoim zyciem !

Gość gość
Kto robi ze sportowców bohaterów? Niektórzy z nich np. Lewandowski sami robią się celebrytami, ale nie spotkałam się, aby ktoś z nich robił bohaterów. Obecnie naukowcy pracują w instytutach, a ich pole działania jest tak wąskie, że ich odkrycia nie rewolucjonizują świata i są niezrozumiałe, nawet dla osób bardziej inteligentnych. Ich działania nie są widowiskowe, więc logiczne, że nie elektryzują mas. Ale ja uwielbiam sport, szczególnie piłkę nożną, więc moja ocena sportowców jest inna.

Gość gość
A ty skąd wiesz dlaczego straciła ciążę? Lekarzem jesteś? Romans z żonatym? Ona była wolna, to on złamał przysięgę wierności żonie. Ja ją podziwiam złoto olimpijskie, doktorat, znajomość języków, katorżnicza praca o której większość z was nie ma pojęcia, jest pewna siebie, mówi co myśli, bez tego nie zdobyłaby tego wszystkiego. Nie każdy może być fizykiem jądrowym, ale Kowalczyk udowadnia, że można być sportowcem i nie być idiotą.

Gość gość
chyba nie masz problemow. Spalac sie z nienawisci, w dodatku do kogos, kogo sie nie zna? Niszczące.

Gość gość
Mylisz się, jest wiele ciekawych odkryć w fizyce np hiperprzestrzen, wszechświaty równolegle, podróże w czasie, pętlę czasowe itp o których się nie mówi tylko trzyma się masy w ciemnocie. Za to z prymitywa lewego co tylko biega za piłka robi się bohatera narodowego, codziennie o nim wiadomości, w reklamach wszędzie jego morda, rozrywka dla prostaczkow żeby za dużo nie myśleli o tym jak naprawdę wygląda świat tylko wzięli piwko, chipsy, uwalili się na kanapie i z brzuchem jak bęben oglądali jak troglodyci biegają za piłka i maja z tego miliony. Podczas gdy wielu matematyków którzy wnieśli ogromny wkład do nauki umarło z biedy przed 40 tka, np Riemann, chory swiat

Gość gość
12.29 Sportowiec jest wart tyle ile ktoś mu chce zapłacić. Na miejscu Lewandowskiego byś nie skorzystała? Nie jego wina, że fizyka tak nie działa na wyobraźnię.

Gość gość
A ja nie lubię autorki tematu. Nie lubię i już.

Gość twoj stary123445678
jak ty chyba nie lubisz Justyny Kowalczyk

Gość gość
Jestes jak moja bratowa ;P co to każdemu w majtki zajzy a nie patrzy na siebie. Wredna szm.at.a. Ja bardzo lubie Justysie i powiem szczerze, ze zal mi jej było strasznie podczas tej afery z tym facetem. Tez uważam, ze to wina tego faceta a nie jej.

Gość gość
Ale po co grzebać komuś w życiu prywatnym? Kowalczyk zabiła kogoś, oszukała? Reszta to rzecz względna, nie ma że coś jest czarno-białe. To po co afera? Są wśród sportowców mierni celebryci a są i prawdziwi, wielcy duchem ludzie, jak Kuba Błaszczykowski - wystarczy spojrzeć w jego biografię.

Gość gość
Też jej nie lubię . Uważam , że jest niemoralna i niesympatyczna . Co do fagasa to wiadomo, że to dno ale ona skoro jest przykładem dla młodzieży mogłaby wskoczyć do łóżka jakiemuś wolnemu

Gość gość
Też jej nie lubię i drażni mnie to całe "Justysia, Justysia". Autorytet moralny z niej żaden. Szkoda, że w życiu nie postępuje fair play , tak jak w sporcie. Fałszywa kobieta.

Gość gość
gość dziś Jak to nie jej? To wina ich obojga, Kowalczyk wiedziała z kim się zadaje i komu wchodzi do łóżka. Co z tego, że nie ślubowała, jakiś kręgosłup moralny wypadałoby mieć.

Gość gość
Aha, to idąc waszym tokiem myślenia kochanki są niewinne, bo to nie one slubowaly wierność? :D gratuluję myślenia. Ciekawe czy te panie, które tak uważają, byłyby takie mądre, gdyby ich mężowie mieli kochanki? :D

Gość gość
12.29 Jest popyt, jest podaż. Piłkarze tyle zarabiają, bo ktoś im takie sumy płaci. Proste.

Gość gość
Jak kiedyś gladiatorzy -część była wolna i dostawała spory hajs za zarzynanie ludzi dla uciechy publiki :O Pozostałośc tego to dzis tzw "sporty" walki gdzie np jakiś brodaty typ masakruje przeciwnika . A piłka przy tym lajcik, ale fakt gros z nich by nawet normalnej matury nie zdało .

Gość gość
Powiedz mi po co im taki papierek jak matura?? Zresztą to głupi stereotyp. W życiu nie będziesz miała takiego życia jak c***iłkarze, za to masz maturę. No gratuluję.

Gość gość
Nigdy nie bylam specjalnie jej fanka chociaż cieszyłam się z jej sukcesie ale po tej całej aferze uważam ze jest wyrachowana i złośliwa. Nie wiem jak mogła dostać szanse w reklamie banku -mi na pewno nie kojarzy się jako osoba godna zaufania

Gość gość
No widzisz, a Justyna Kowalczyk bardzo lubi Ciebie i teraz jest jej przykro :(

Gość gość
Wyczuwam w niej jakiś fałsz. Od zawsze.

Gość gość
Ja ja lubilam az do momentu ujawnienia jej afery z zonatym facetem.