Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANETADRA

Makijaz permanentny Bydgoszcz

Polecane posty

Gość ANETADRA

Chciałam na forum podziękować Pani Kamili Skrzypczak ze studia w Bydgoszczy na Dworcowej 22 za uratowanie mojej buzi. Moja histioria z makijazem permanentnym to jakis koszmar .Najpierw kobieta zrobila mi brwi jak steple na buzi , krzywe i grube a o kolorze już nie wspomne, bo doprowadza mnie to do rozpaczy . Pani po zrobienu brwi stwierdziła ze barwnik zejdzie do 50% , natomiast zostały brwi cieno granatowe , prawie czarne!! Po miesiącu Pani stwierdziła gdy przyszłam na korekte i powiedziałam ze kształt jest okropny a brwi nie równe a kolor woła o pomste do nieba i zadam zeby cos tym zrobiła to to babsko na to na to ze to mój problem ze jej zdaniem jest ok a ja sie nie znam ze to ona jest profesjonalistka a ja sie nie znam i ze skoro jestem nie zadowolona to ona mnie juz nie dotknie, a o zwrocie pieniedzy nie ma mowy . No jakis koszmar , z drugiej strony teraz mysle ze moze lepiej ze juz mnie nie dotkneła, bo mogło by byc jeszcze ciekawiej. kolejne kroki to inny salon gdzie zaproponowali mi wyrysowanie jasnych jakby włosków takich kolorem cielistym aby złagodzic te brwi i zimitowac linie brwi jak to nazwano.:-) cóz nawet na poczatku sie cieszyłam bo zeczywiscie były ciut łagodniejsze mniej zucajace sie w oko. Jednak bardzo szybko okazało sie ze to efekt na chwilke po dwóch miesiacach z włosków były "nici" poprostu poszarpane plamki i byłam w ciapki. Doprawdy zaczełam wpadac w depresje i w tedy znajoma dała mi namiar do mojej zbawczyni Pani Kamili Skrzypczak do której chodzi wraz z koloerzankami od długiego bardzo czasu. Niestety musiałam ciut poczekać bo Pani lata z Anglii co dwa miesiace do Polski, jednak konsultacje zrobiła on line. Na moje nieszczescie Pani stwierdziła ze bez lasera sie nie obejdzie i tak usuwałam u niej te brwi laserowo. Na szczescie w wiekszosci brewki zeszły , chociaz za pierwszym razem byłam przerazona bo :-)dodatkowo moje włoski na brwiach zrobiły sie siwe, prawie zawału dostałm. Jednak to efekt na chwilke, jeszcze tego samego dnia doszły do siebie i kolor wrócił. Kolejny raz był za dwa mc bo za tyle ta pani znowu przyleciała, ale postanowilam czekac . Tak ze dopiero przy kolejnej wizycie zostały zrobione moje kolejne brwi, które juz nie sa niebieskie tylko sliczne brazowe ombre :-)) uwielbiam te brewki , teraz jestem po wygojeniu miesiac i za mc mam korekte. W zasadzie juz teraz jestem przeszczesliwa bo brwi sa slicznie rozcieniowane , przody jak mgiełkai góra tylko dół i tył mocniejszy tak jak powinno być żadnych stepli. Jstem bardzo wdzieczna i dziekuje jeszcze raz . A po moim przykladzie namawiam wszystkie panie z forum aby weryfikowały osoby robiace makijaze , zadem jedem certyfikat Jak zobaczyłam ilosc certyfikatów tej pani to szczeka opada , po za tym jest też szkoleniowcem w Anglii wiec wiadomo , musi byc swietnym fachowcem a moje brwi sa tego odzwierciedleniem , aj i moich znajomych tez . nigdy nie bede robic nic boszybciej , blizej itd , najwaznie trafić w dobre rece . dla zainteresowanych wysyłam tel kontaktowy do tej pani.00447725444909 POLECAM

Gość gość
potwierdzam , znam ta kobieta jest mega i lata tak od 6 lat , kochana i ciepła, tez polecam

Gość Wolczak Izabela
Potwierdzam kobieta o wielkim sercu i talencie ,wypełnienia ust robi fantastycznie . Szkoda że mało takich fachowców. Mnie ciut denerwuje fakt ze nie jest na stałe dostepna, chociaz faktycznie lepiej czasami poczekać. Pozdrawiam Iza

Gość gość
Ja widziałam tyle nieudanie zrobionych makijaży, że bym się bała sobie zrobić. Zawsze marzyłam o dużych i ponętnych ustach, ale opryszczka chyba bardzo mnie lubi, bo jak już spróbuje o niej zapomnieć to już lada moment o sobie przypomina. Przez to jestem zmuszona cały czas nosić przy sobie krem endvir. Plusem jest to, że działa na opryszczkę wręcz błyskawicznie

Gość Dora 2091
Ja u Pani Kamili robiłam usta :-) jestem super zadowolona . Wiesz co ja tez mam opryszczki, poleciła mi Heviran który łykałam przed i po makijazu i efekt jest rewelacyjny. Mam sliczne usta ombre. Polecam

Gość gość
I znow kryptoreklama tej pani Kamili. Taki z niej fachowiec,ze daje swoje uslugi na grupon hehe

Gość KILIMANGARO
Na opryszczki nawacajace przed permanentnym koniecznie trzeba się podleczyć antywirusowo, bo makijaż to mechaniczny "uraz" dla ust jednak i oprycha może wyjsć :/ Mozna heviran jak ktoś tu pisał albo Hascovir Control- mają taką samą dawke acyklowiru więc działanie to samo, tyle że heviran jest tylko na recepte a Hascovir jako jedyny lek na opryszczkę jest dostępny bez recepty teraz Ulotke sobie poczytajcie http://hascovircontrol.pl/

Gość gość
Ja stosowałam obydwa te leki na opryszczkę i jak dla mnie endvir jest zdecydowanie lepszy. Dzięki w składzie laktoferyny właśnie powoduje utworzenie na skórze bariery ochronnej, która uniemożliwia wirusowi opryszczki rozprzestrzenianie się do innych wolnych od infekcji komórek skóry zapobiegając replikacji wirusa.

Gość gość
ja też wolę stosować krem niż jakieś plasterki, słyszałam także o tabletkach które trzeba połykać. A jeszcze są przecież domowe sposoby typu cebula, soda czy nawet pasta do zębów. Jednak ja jestem za endvirem zdecydowanie

Gość Martynaxx
Jeszcze trzy lata temu byłam zupełnie inną osobą. Bardzo mocno się malowałam i lubiłam ubrania w jaskrawych kolorach. Nawet zdecydowałam się na makijaż permanentny, który miałam na trwałe. Dzięki temu używałam tylko cieni, bo mocny makijaż zabierał mi zdecydowanie za dużo czasu. http://www.book-poster.pl/zdrowie-i-uroda/czy-mozna-usunac-makijaz-permanentny/