Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet milczy po spotkaniu!

Polecane posty

Gość gość

Cześć, widziałam kilka podobnych tematów na forum, ale u mnie wyglada to trochę inaczej i mysle ze to istotne. Spotkałam się z facetem, dużo rozmawialiśmy przez portal, SMS, poznaliśmy się rok temu. Na spotkaniu byłam dość zestresowana, ale wydaje mi się, ze nie było najgorzej. Jakieś 20 minut po spotkaniu dostałam od niego SMS, wymieniliśmy ich kilka i nagle cisza. Uznałam ta ciszę za brak tematu bo nie napisalam nic takiego na co głupio byłoby nie odpisac wiec napisalam na drugi dzień neutralnie i zapytałam co u niego i tu również nie dostałam odpowiedzi. Mija trzeci dzień od braku jakiegokolwiek sygnału i zgłupiałam ... A to z racji tego ze z jednej strony mysle ze gdybym mu się nie spodobała gdyby było tragicznie nie odezwałby się w ten sam dzień jeszcze i nie wyglądało to na oschle, wymuszone A z drugiej strony dlaczego nagle zamilkł i nie odpowiedział na moja wiadomość na drugi dzień Może ktoś z Was mi jakoś doradzi :(((((((

Gość gość
bo pokazałaś że jesteś zdesperowana, to co słychać na drugi dzien było niepotrzebne. On się miał odezwać, albo nie.

Gość gość
Dyskretnie milcząc daje Ci do zrozumienia, że nie jest zainteresowany dalszą znajomością.

Gość gość
Gdyby nie był zainteresowany to powinien był przy pożegnaniu nie wspominać nic o spotkaniu oraz wogóe już sie nie odzywać. To byłoby dyskretne, a to co robi ten koleś na pewno nie jest dyskretne. A na jej smsa powinien był odpisać bo tak wymaga kultura. Chociaż coś w stylu "nie mam czasu bo mam dużo pracy". nie odpisywanie jest zawsze hamskie.

Gość gość
Gdzie niby pokazała że jest zdesperowana? Nie słuchaj tych bredni. Może facet nie dostał tego sms albo coś się wydarzyło w jego życiu istotnego. Spokojnie.

Gość gość
testuje inne :P

Gość gość
Mysle ze on nie jest zainteresowany a tylko chcial sprawdzic czy Tobie sie spodobal- dlatego napisal Od razu po spotkaniu,a gdyby Ci sie nie spodobal to pewnie bys chetnie z nim nie pisala... Podkrecil sobie ego i tyle. Dopiero po roku pisania pierwszy raz sie spotkaliscie?

Gość Jula8980808880
Niestety nie jest zainteresowany. Co prawda zgadzam się z tym, ze niepotrzebnie pisałaś po raz drugi, ale z drugiej strony mimo wszystko facet na którym zrobiłaś duże wrażenie na randce by Ci odpisał

Gość Jula8980808880
A że odpisał Ci smsa po spotkaniu to niestety nie jest jeszcze dowodem na nic... być może napisał z grzeczności, albo chciał wiedzieć jak on wypadł w Twoich oczach... Ale gdyby był Toba bardzo zainteresowany to odpisałby Ci, a już na pewno na tego drugiego smsa.

Gość gość
Nie spodobalas mu sie.

Gość gość
Ja tak robię z facetami.. Po randce kurtuazyjne smsy a potem cisza...

Gość gość
A może coś mu się stało i dlatego milczy. Nie możesz sprawdzić na fb czy gdziekolwiek indziej, czy jest dostępny?

Gość gość
22:51- tak na pewno wpadł pod samochód albo leży martwy pod domem ;)

Gość gość
A skąd wiesz że nie?

Gość gość
23:19- No bo bądźmy poważni, jest jakis tam odsetek prawdopodoienstwa na to, ale na 99% siedzi sobie w domu i ma Autorke w d***e

Gość gość
Różnie bywa. Najgorsze jest to pisanie esemesów zamiast dzwonienie. Bo potem nie wiado czy doszło czy nie.

Gość gość
i mnie spotkało coś podobnego, nie jestem nastolatką mam 30 lat a facet miał 39...a zachowanie dziecinne.... na spotkaniu pokazał, że bardzo mu zależy, chciał się przytulić, pocałować, ale ja muszę najpierw poznać bliżej choć dałam mu do zrozumienia , że chętnie zobaczę się z nim kolejny raz a po spotkaniu martwa cisza, która trwa już tydzień i choćby teraz napisał, to dla mnie skończony już temat...

Gość gość
Racja. Dziewczyny szanujmy się, bo jak same nie będziemy siebie szanować to te niedojrzałe doopki nas nie uszanują !!

Gość gość
SMS po spotkaniu z jego strony był grzecznościowy, nic nie oznaczał. Natomiast nie odpisanie na Twoją wiadomość już oznacza wiele... np to, że mu się nie spodobałaś i nie chce kontynuować znajomości. W dodatku jest chamem :P Wiem, że to przykre, ale tak bywa.

Gość gość
Faceci to straszne gnojki! Szanujmy się kobiety.