Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kupa przy porodzie, szczerze dziewczyny która zrobiła?

Polecane posty

Gość gość

To jest dość unikany i wstydliwy temat. Ale dużo kobiet ponoć robi kupę podczas porodu,

Gość gość
Podczas drugiego porodu mi się zdarzyło,chociaż miałam robioną lewatywę. Powiem szczerze,że czułam wstyd,ale położna powiedziała,że mam o tym nie myśleć,bo to fizjologia i lepiej się skupić na rodzeniu dziecka,a nie na tej wpadce. :D I że ponoć często się to zdarza, to żadna nowość dla personelu z porodówki. ;) Za pierwszym porodem tego nie było. :D

Gość gość
O kurczę. :/

Gość gość
Ja tez zrobiłam, miałam w ciąży straszne zaparcia, tez miałam lewatywe potem czopki, położna powiedziała ze co druga kobieta robi bo dziecko musi jakoś się przecisnac i organizm wydala wszystko.

Gość gość
Ja z tego co położna mówiła to się posikałam.

Gość gość
Ja też zrobiłam to normalne, zero wstydu, w życiu na lewatywe bym się nie zgodziła

Gość gość
Mnie tez sie zdarzyło, ale to taki malusi kawalątek-dosłownie i to raczej luźny. Cała noc organizm sie oczyszczał, miałam biegunkę i wymiotowałam. Także ten mały fragment takiego luźnego kału to było zwieńczenie:D Młoda położna asystujące, zapewne stażystka, po prostu wytarła mnie tam gaza i nikt na to nie zwrócił uwagi. Wierz mi, ze nawet jesli wydalisz - to bedzie ostatnia rzecz, o której będziesz myślała:) Dla kadry medycznej to nie jest nic ani nienormalnego ani śmiesznego :)

Gość gość
Gość 16.01 a co z lewatywie jest takiego strasznego? Przed operacja zazwyczaj tez robią lewatywe, ludzie sami sobie w domu też.