Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To jest ideał kobiecości przy tej piękności Sasha to dziewczynka z podstawówki

Polecane posty

Gość gość
Typowa koorfa. Jak tak według ciebie wygląda atrakcyjna kobieta to gratuluję :D Więcej p****li i trzepania pod kołderką.

Gość gość
Jestem kobietą więc mogę się nie znać Ale dla mnie ona jest przeciętna a nawet mnie odpycha. Sztuczne cycki, sztuczny kolor włosów, twarz nieskalana myślą a wzrok tęskniący za rozumem. Nie mówię że każda wyuzdana lacha jest tępa, ale ta nie ma w sobie tego ciekawego pazura, nie kipi seksem, jest jak gumowa lala. Taka pusta w środku. Nie ma tego czegoś.

Gość gość
No takie właśnie kobiety najbardziej się podobają mężczyznom z wyglądu nie da się ukryć.

Gość gość
Nie mężczyznom tylko prawikom z kafe.

Gość gość
Jeśli chodzi o biologię to jest po prostu wysokiej jakości nateriałem biologicznym.Nikt tu nie dyskutuje o jej potencjalnej inteligencji a wy już robicie głupie uwagi nie na temat.

Gość gość
Właśnie że nie jest typowa bo przy pełnych piersiach i pośladkach jest bardzo zgrabna.Ma tam gdzie trzeba krągłości a to jest rzadkie.Nawet po operacjach.Z twarzy jest bardzo ładna tylko jako blondynka potrzebuje odrobinę makijażu by wyglądać wyraźniej.

Gość gość
Ja nie mówię że ma nawiązywać do wielkich dzieł albo mieć intrygujący wzrok. Niech będzie świetną zdrowa samicą. Niech kipi seksem a każda jej komórka ciała zaprasza do kopulacji. Niech pachnie jak żywa kobieta, niech patrzy jak dzika, niech nadstawia tyłka. Niech nie będzie mądra, ok. Ale ta z linków wyżej nawet tego nie ma! Nie wywołuje chemii. Sztuczne kudly i cycki, jakie to geny? Ryj tępy- nie seksowny ale tępy jak z patologii = zła matka. Gdzie tu dobre geny?

Gość gość
Dlaczego faceci wola kobiety ladne? Bo boja sie inteligentnych :D

Gość gość w kość
dokładnie! o gustach się nie dyskutuje, ale dla mnie żadne z tych zdjęć nie przedstawia nikogo nadzwyczajnego "wysokiej jakości materiał biologiczny"? chciałeś napisać coś mądrego, a wyszło wręcz przeciwnie...

Gość gość
Pani przedstawiona na fotach może się podobać, podniecać, co nie zmienia faktu, że jest bardzo tandetna i wulgarna. Takie moje zdanie.

Gość gość
Wielkie krowie cyce, płaska dupa i przeciętna twarz. Do tego wzrok szukający rozumu. Idealna karyna dla gościa z podstawowym.

Gość gość
19:48 ona przynajmniej coś ma ,ty za to nie nasz niczego,zwłaszcza mózgu

Gość gość
Ślicznotka ał piękne ciałko i bardzo sexi, a zazdrosne kobiety aż kipią ze złości bo też by tak chciały wyglądać to na tyle narka.

Gość gość
No ładna ale ma silikony