Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kochacie piosenki Wodeckiego

Polecane posty

Gość gość

a może jego samego ?

Gość gość
mam 22 lata i rozmawiałam na ten temat ze starszymi ciekawa jestem waszego zdania??

Gość gość
wszystko co miało głębszy sens odeszło z jego piosenkami ale co wy możecie o tym wiedzieć i nie za nim się roztkliwają ale za czasem który nie wróci głąby!!!

Gość MLXIII
pokolenie 50+ wychowało się na piosenkach Wodeckiego i tego się nie wstydzą przyznać, chociaż wielu w roku 1980 mając 20 lat wolało słuchać: - Deep Purple - Back Sabath - Nazareth - Led Zeppelin - Pink Floyd itd. muzyka, którą stworzył i wykonał Wodecki to muzyka tak zwana 'elegancka' w wykonaniu Wodeckiego utwór 'moja droga' i piosenki ze Zdzisławą Sośnicką to jak piękna baśń dla ucha

Gość gość
najbardziej z jego piosenek uwielbiam "życie jest natchnieniem" oraz "z tobą chcę oglądać świat"; obie w duecie z p. Sośnicką. Te piosenki to absolutna, czysta magia ale oczywiście bardzo lubię i inne

Gość gość
bardzo subtelne i wartościowe ostatnie 2 wpisy dziękuję .

Gość MLXIII
często bywa aby normalnie funkcjonować i normalnie żyć muszę rano przed wyjściem do pracy posłuchać ten kawałek : https://www.youtube.com/watch?v=4G713ovA5Ws jutro będę spał do godzin południowych ale rano w poniedziałek nie podaruję sobie tej muzy !

Gość gość
nie lubie ani piosenek ani artysty

Gość gość
Taaaak:)