Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jeju dlaczego ludzie a zwlaszcza faceci nie dadza spokoju samotnym kobietom

Polecane posty

Gość gość

Sa same to k***a sa same. Po co tak gadac, ze wybredne albo ze w lozku kiepskie albo brzydkie albo grube. Cieszcie sie, ze wy macie super zony i dajcie tym samotnym spokoj , bo wasze rady sa nic nie warte.

Gość gość
ale kto tak mówi? Samotne kobiety to nie jest temat który wychodzi sam z siebie przy piwie

Gość gość
Dobsze :)

Gość gość
To one tu wypisują bzdury że są same i nieszczęśliwe, więc dostają odpowiedzi dlaczego tak jest.

Gość gość
Bo wlasnie czytam te tematy i jak taka napisze, ze ma dobra prace - to zle, bo powinna zyc w nedzy. Jak podrozuje - zle, bo podroze jej nie ogrzeja tak jak facet. Napisze ze ladna jest - zle, bo samotna musi byc brzydka, MUSI!! Jak napisze, ze w sumie jej zycie jest ok - klamie, bo bez faceta nie moze zyc. Maial 10 facetow - d****** nie miala zadnego - o boze kto taka niekumata zechce , ona mu kaze czekax 5 lat! Wszystko zle i tony zlotych rad, co ta kobieta musi w sobie zmienic, a wtedy moze jakis ostatni menel sie przyczepi :|

Gość gość
Odnosisz się do tematu w którym pretensjonalne babsko jęczy, że jakiś kolega z pracy wolał rozwódkę niż jej ponad 30letnią, wredną dupę?

Gość gość
A nie, raczej chodzi mi o temat, w ktorym kobiety sa od zawsze same i ze niby cos jest z nimi nie tak. Nic nie jest nie tak, to faceci biora jak leci?! Moze i tak.... Tego tematu o rozwodce nie widzialam jakos.

Gość Mało_stanowczy
Jeśli jest im tak dobrze, to po co zakładają tematy na kafe? Jakoś nie kojarzę, żeby samotne przychodziły tu się pochwalić swoją samotnością.

Gość gość
to dlatego ze prawdziwi samotnicy mało o sobie mówia w ogole

Gość gość
Prawda. Czego tu niby szukają..? Potwierdzenia przez amonimowe osoby, że jest Im dobrze ?

Gość gość
Ja nie samotna, ale się chwale ze ogólnie lubię :) 20:37 W punkt aż boli :)

Gość gość
bajerujecie,jak przychodzą to się zalą ze im dokuczają ciotki

Gość gość
Coś w tym jest, ja czesto słysze pytanie kiedy zakonczylam ostatni związek i ile trwał:D Jakby to było wyznacznikiem czegokolwiek:)

Gość gość
mnie pytaja kiedy slub a nie wiedza ze już po rozwodzie jestem,a co będę im mowic,ja nigdy nic nie mowie

Gość gość
A mnie, od rozwodu, klepią po ramieniu móiąc " jeszcze znajdziesz sobie kogoś.." Z Dziękuję, że jesteś...

Gość gość
Co mnie obchodzą jakieś jęczące baby? To inne baby je dołują, a nie faceci.