Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oddalabym swoja ciaze komus.

Polecane posty

Gość gość

Nie chce byc w ciazy a zaszlam. Szkoda ze komus nie mozna oddac ciazy bo oddalabym kobiecie ktora nie moze a bardzo chce ;(

Gość gość
Kochana nie mów tak. Część Ciebie rośnie w Tobie. Kiedyś zrozumiesz, że nie wolno żałować. Szczęśliwego rozwiązania 🌻

Gość gość
Chciałabym - ale to twoja ciążą. Życzę Ci wszystkiego najlepszego.

Gość gośćlaura
Oddaj mi,choćby mentalnie,a mysli,to czyny,ciaza uratuje mi zycie,wiem pomyslisz wariatka,ale to poważnie,wiec oimysl powaznie o kobiecie,ktora pragnie i chce poczac i jest tego swiadoma i ja wiem,ze moge mam jedno8 letnie,dziekuje ci,ze bys mi oddala!!!!!!!!!!!! :-*

Gość gość
do 00.01 bedziesz w ciazy jeszcze w tym roku.nie martw sie i nie mysl juz o tym.mam te moc.

Gość gość
Też tak miałam, a po czasie przekonałam się. Po długim czasie, jak dziecko już było na świecie. Sama nie zdecydowałabym się. A teraz się cieszę, że zdecydował los. Jeżeli jesteś dorosłą kobietą i masz w miarę sensowne warunki- po prostu musisz być odpowiedzialna.

Gość gośćlaura
Autorko,myslisz,ze żartuję,ale nie ,wiem co to cierpienie i depresja,jestem tu jakis czas,rozumiem wielu ludzi ich samotnosc,ja pragne dziecka,ty byc moze nie i ja nie potepiam cie za to,ani ze modlimy sie do roznych bogow jest tylko dobro i zło,dziekuje ci i niech dobro z toba bedzie,ja gotowa jestem nawet miec corke,meczennice,bo takie są kobiety,pomysl o mnie poważnie,jestem tutaj prawdziwa

Gość gość
A ja właśnie poroniłam ciążę i nie potrafie sobie z tym poradzić psychicznie. Naprawdę nie spodziewałam się że akurat mnie to spotka. Na dodatek mam problemy zawodowe. Tracę pracę i nie mam siły szukać nowej bo taka silna depresja mnie powaliła na ziemie że czasami kłade sie na łóżku i nie mam siły sie z niego dźwignąć. Nie rozumiem dlaczego Bóg jest tak okrutny dla mnie i same nieszczęścia mnie tylko dotykają. Może dwie rzeczy w życiu miał nade mną litość, a tak to 99% tego co mnie spotyka od 30 lat to same kłody pod nogi

Gość gość
Tez oddam, ale jak juz sie urodzi to prosze o zwrot!

Gość gość
Jestem juz w 4 miesiacu. Oswajam sie juz tym.Autorka.