Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skąd u was przekonanie,że żonaty nie pokocha innej?

Polecane posty

Gość gość
Wydaje ci się, że ciebie to nie będzie zdradzał? :D Będzie i to na 100%. Już teraz sypia z żoną, z tobą i z jeszcze jedną, która się w nim zakochuje i będzie o niego walczyć tak samo jak ty teraz. :D Będzie wracał od niej i może jeszcze od innej do ciebie kretynko tylko po to, żebyś mu wyprała brudne gacie i śmierdzące skarpety. :D Dopóki żona go z domu nie wywali on sam nie odejdzie, bo wcale nie ma ochoty iść do łatwych dopodajek, które są ściągają gacie przed każdym na gwizdnięcie.

Gość gość
paranoja co wy tu dajecie. mam męża ,od kilku miesięcy mam kochanka.Mój kochanek też jest żonaty i trzy lata temu miał kobietę na boku,która się w nim zakochała po uszy i była na każde jego zawołanie-seks miał na co dzień i jaki tylko chciał.Chełpił się tym trochę na początku,bo ja nie jestem na zawołanie-mąż,dzieci,zajęcia,hobby powodują,że nie spotykam się z nim,kiedy on ma czas tylko kiedy ja mam.I co?I zakochał się we mnie.Nie obskakiwałam go,nie łykałam spermy jak tamta,nie wypinałam d**y na żądanie.Mam teraz męża i zakochanego w sobie kochanka,który chce rzucić swoją żonę dla mnie i jak najszybciej ze mną być.A ja?Hmmm.No właśnie,mam dylemat.Radzę nie zawracać w głowie facetom i ...z nimi nie rozmawiać:)

Gość gość
Nikt nie moze miec takiego przekonania . Zakochac sie w kims innym moze kazdy , zarowno zonaty jak i mezatka .

Gość gość
Mam teraz męża i zakochanego w sobie kochanka,który chce rzucić swoją żonę dla mnie i jak najszybciej ze mną być xx To tobie się tylko wydaje, że on chce rzucić żonę. Gdyby chciał to już dano by to zrobił, a on dalej jest z żoną. Lepiej pilnuj męża, bo jak się dowie o kochasiu to cie kopnie w zadek i piorunem znajdzie sobie porządną kobietę. Dla kochasia przestaniesz istnieć w momencie, gdy jego żona się dowie i zostaniesz sama z palcem w dopie. :D

Gość gość
Że zostawi żonę to tylko pewnego rodzaju komplement żebyś była łatwiejsza. Dorośnij kobieto.

Gość gość
Lepiej pilnuj męża, bo jak się dowie o kochasiu to cie kopnie w zadek i piorunem znajdzie sobie porządną kobietę. Dla kochasia przestaniesz istnieć w momencie, gdy jego żona się dowie i zostaniesz sama z palcem w dopie. x tak najczęściej kończą naiwne dopodajki - samotne i sfrustrowane wrzeszczą później w necie że faceci to chamy i bydlaki

Gość gość
nie,tak zazwyczaj kończą naiwne zonki które myślą ze maz nie znajdzie nigdy lepszej hehe :p

Gość gość
dziś chyba nie jest ci dobrze z twoim mężem, skoro pieprzysz się z cudzym. Po co w takim razie tak uparcie siedzisz ze swoim mężem? Rozwiedź się, a zobaczysz co zrobi żonaty kochanek.

Gość gość
nie,tak zazwyczaj kończą naiwne zonki które myślą ze maz nie znajdzie nigdy lepszej hehe x wydaje ci się frajerko że jesteś lepsza od jego żony bo cie żonaty wygrzmoci raz na jakiś czas w ciemnym kącie? :D

Gość gość
frajerko spytaj go kiedy ten rozwód. powiedz mu że nie będziesz dłużej robić z siebie darmowej prostytutki i z seksem poczekasz do jego rozwodu a przekonasz się kretynko jak on ciebie kocha :D

Gość gość
Kochanki na bank nie a co do żony to nie jest takie pewne.

Gość gość
W małżeństwie jest więcej opcji pogodzenia się. Terapie, może da się odbudować uczucie, może dla dzieci może to albo tamto. Przyznanie się do błędu itp. Cały wachlarz możliwości. A z kochanką byle bzdura i pozamiatane bo to jak w młodzieżowych romansach. Kochanki zaczynają świrować jak dzieci. Może i coś jest ale nie jest to do końca poważne.

Gość gość
A weź se głupia krowo tego niedorajdę, debila i lenia - mojego męża. Tylko roochać to potrafi i nic więcej. Ze wszystkim innym trzeba pilnować i palcem pokazywać jak dziecku małemu, bo jak coś odpierdzieli, to człowiek nie wie czy ma się śmiać czy płakać. Niech tobie kretynko odpierttala buble i jedną rzecz robi 20 razy. Ja go nie chcę. Tylko, że on nawet wyganiany nie chce iść do ciebie szmato. :D

Gość gość
Głupia zdziro przyjedź po debila, to pomogę ci go pakować. :D

Gość gość
G****a prawda-jak coś zdechło to już nie wstanie.tak samo uczuci-jak mąż bzyka kochankę myślę ze z 5lat to co?kocha mnie???proszę!-żadna terapia i inne pierdy nie pomogą.trzyma go tylko przy mnie dach nad głowa i wspólny kredyt.dziecko już duże więc to nie o to chodzi! Przykre to ale te co się oszukują marnuje swój czas.

Gość gość
Mówię ci przecież pustaku, że nawet wyganiany nie chce iść do ciebie. :D Jesteście takimi samymi debilami, idealnie pasujecie do siebie. :D

Gość gość
Wylecz brudna szmato owsiki. No chyba, że jeszcze inną pirettoli po kątach, ale to i tak ty już jesteś zarażona, więc czym prędzej lecz robale w dopie, żeby ci o***tu nie wyżarły. :D

Owszem. Zonaty/Mezatka moze pokochac kochanke/kochanka. Jesli ktores zaniedbuje potrzeby malzonka/ki, przestaje sie starac, zmienia sie na zle, istnieje ryzyko poszukiwania szczescia i uczuc na boku.

Gość gość
A o co żona ma się starać? O te owsiki co mężowi z dopy wyłażą? Niech się o nie stara ta brudna szmata, co go zaraziła.

Gość gość
Ale poziom.Kobieta, ktora nazywa inną od szmat, dupodajek. Ale klasa nie ma co. Zadna z was nie brala pod uwage,ze to mogla byc kobieta rozkochana przez waszego meza, dla seksu? Naiwna? Nie dziwie sie,ze was zdradzają...

Gość gość
Jesli nie kocha żony, ohajtal sie z rozsadku-to tak, moze pokochac,te drugą

Gość gość
11:42 A ty kim musisz być ze ten niedorajda cie nier chce? Hehe Zazwyczaj kochanki są lepsze od żon i możecie sb mówić co chcecie. Bardziej zadbane,towarzyskie,ladniejsze.. A taka zmywara będzie tu ujadac i dalej peplac 3 po 3 jaka ona to nie jest zayebista bo wysrała stado bachorow :p Szczerze? Gdybym chciała,to dawno bym rozwalila małżeństwo mojego kochanka ale ja po prostu nie ch ce :) Albo Będę mieć faceta który nie będzie roochaczem,albo będę sama i juz :) A ta Brygidzia w zatechlych łączach tak się piekli o niego hehe :p mamy z niej polewke :D

Gość gość
owsikami to nie zaraził się od kochanki bo one są bardziej zadbane od żon. Musiał się zarazić od zony albo bachorkow. Nie ma innej opcji Daniela

Gość gość
Ale poziom.Kobieta, ktora nazywa inną od szmat, dupodajek. Ale klasa nie ma co. xx To nie poziom i klasa tylko brak szacunku do głupiej baby, która się pieprzy z cudzym mężem. Liczysz na to, że ktoś będzie szanował nic wartą szmatę i dopodajkę? xx Zadna z was nie brala pod uwage,ze to mogla byc kobieta rozkochana przez waszego meza, dla seksu? Naiwna? xx Wiedziałaś, że ma żonę i się zakochałaś, aż mu dopy dałaś? To jesteś szmata i dopodajka. xx Nie dziwie sie,ze was zdradzają... xx A ja się nie dziwię, że takie jak ty są wyzywane od szmat i dopodajek.

Gość gość
Maciora, ty się po dopie ostro drapiesz, więc i zarażasz owsikami każdego, kto się tylko zbliży do ciebie brudasie. Od czystej żony i dorosłych dzieci to się odwal flejtuchu Macioro z robalami w dopie.

Gość gość
Maciora zafajdana szmato wylecz robale. Lekarz nie gryzie pustaku. :D

Gość gość
vzona nie jest czysta smierdzi jej z ryja i miała tłuste włosy związane w obrzydliwy kuc. Zony zadbajcie o siebie bo jak na niektóre patrzę to mi się rzygac chce z obrzydzenia. Moja koleżanką kiedys normalna dziewczyna nie jakąś ładna ale było ok urodziła bachora i wygląda jak 7 nieszczęść Nie dziwie się ze jej maz ucieka z domu i nie ma go całymi dniami. Ja przychodze do niej czasem i po 2h odechciewa mi się tam byc. Bachor drzew ryja,ona znerwicowana,zaniedbana w domu syf. U większości tak to wygląda. Wiec albo cos z tym zrobicie albo dalej będziecie walone po rogach życiowe niedorajdy :o ble

Gość gość
15:30 Mogę się dowiedzieć ile masz lat? Niech zgadne..zdradzona zona?

Gość gość
Maciora robale ci z dopy wyłażą a tobie się wydaje że masz orgazm :D a jak ci w jelitach szaleją to dla ciebie są te motyle w brzuchu :D:D:D

Gość gość
15:30 Weź juz daj sobie spokój to ze będziesz tu udawac wielce zadowolona nie zmieni faktu ze maz cie zdradził. Głupia peezda