Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sprawdzić przedszkole, dowiedzieć się, która pani jest w porządku?

Polecane posty

Gość gość

Przeprowadzamy się na nowe osiedle, daleko od naszego obecnego. Jak sprawdzić, które przedszkole w tamtej okolicy jest sensowne i gdzie warto zapisać dziecko? Są jakieś fora, gdzie ludzie rozmawiają o przedszkolach w danym mieście?

Gość gość
W Google nie potrafisz sobie wpisać? Chcesz dziecko wychowywać a nawet nie potrafisz znaleźć tego co cię interesuje.

Gość gość
Nie będę się posiłkować oficjalnymi stronami przedszkoli. I co ma do tego wychowanie? Nie mam też czasu skakać po milionach stron, szukając urywków wypowiedzi. Pomyślałam, że może ktoś zna stosowne i dobre forum.

Gość gość
I nie sądzę, żeby Pan Google podpowiedział mi konkretne nazwisko pani nauczycielki, która jest w porządku :) Jak ja nie cierpię takich mądralińskich: nie dość, że się wymądrza, to jeszcze musi być jakiś atak osobisty. Tak właśnie wychowujesz swoje dzieci? Jeśli spotkają na swojej drodze, kogoś, kto czegoś nie wie, mają go z buta potraktować, wyśmiać, podważyć wszelkie jego kompetencje -bo czegoś tam nie umie, więc już jest do niczego?

Gość gość
Ja spradzilsm tak; polazlam o 15.00 kiedy duzo rodzicow bylo w szatni, dyrektorka mnie wpuscila bo juz corka byla zapisana i chodzila na " adaptacje" podeszlam do rodzica starszego dziecka i usłyszałam ze wszystkie panie sa spoko :-) powiem szczerze ze mi ulzylo,wiec polecam :-)

Gość gość
Wiekszosc przedszkoli i Pan jest spoko de.wszystkich przedszkolach.

Gość gość
8:45 a ty uwierzyłas na słowo babie która widziałaś pierwszy raz w życiu na oczy???

Gość gość
:-) haha nie nie uwierzylam jej! Poszlam do domu o jeszcze sie upewnilam na kafe :-) :-) :-) baba nie baba ale skoro masz gdziesz dziecko gdzie juz 3 rok chodzi to troche znasz placowke.matki sa szczere, jak nia zostaniesz to sama sie przekonasz :-)

Gość gość
Nie wiem czy to duże miasto, jeśli masz możliwość podpytaj matek, które odbierają dzieci. Subtelnie, nie jak ankieter ;). Ja dwa lata temu miałam taką samą sytuację, poszłam do p. Dyr i zapytałam najnormalniej w świecie czy mogę chwilę przyjrzeć się grupie maluchów. Moja miała dołączyć w trakcie roku szkolnego. Babka nie miała nic przeciwko. Dzieci zadowolone, pani wymagająca, ale bardzo sympatyczna i ciepła w stosunku do dzieci. Córka ja uwielbia, lubi przedszkole.

Gość gość
Znajdź na Facebooku grupę mam z Twojej miejscowości. Zapytaj o przedszkole. Dowiesz się wszystkiego :-) Ja tak zrobiłam i po kilkunastu pozytywnych wpisach mam, jestem spokojna.

Gość gość
Dziękuję za rzeczowe odpowiedzi, skorzystam :)