Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Falszywe kolezanki

Polecane posty

Gość gość

Mam 47l.jestem troche osamotniona po przeprowadzce coraz trudniej znalezc w tym wieku zyczliwa oddana kolezanke a o przyjaciolce juz nie wspomne.Klikalam po portalach spolecznosciowych.Kazda znajomosc z nowo poznana kobieta konczyla sie porazka.Jedna dostala worek ciuchow,zaplacilam jej za wstep do klubu a na koniec obgadala mnie do faceta,ciagle kombinowala i krecila.Kolejna notorycznie komentowala negatywnie moj dom,moja osobe a ty to musisz to i owo pelna destrukcja zeby mnie dobic wtedy czula sie pewnie lepiej majac osla ofiarnego,jeszcze inna zaprosila mnie na kawe do siebie wiec postanowilam kupic ciastka, nie chcialam zawitac z pustymi rekoma i uslyszalam tekst ,,Ty niemysl sobie ze ja tobie tez cos przyniose jak przyjde w odwiedziny bo ja mam inne nastawienie do tego wszystkiego,,Zamarlam, jakby strzeli mi ktos z plaskacza w twarz.Z inna wyszlam na dyskoteke dwa razy,kiedy podczas tanca doczepil sie do mnie facet bralam pod uwage to ze jestem z kolezanka i nie zostawie jej na dluzej niz 15 min.sama..Kolejnym razem sytuacja sie odwrocila a ona poszla z obcym facetem do barku na drinka ktory trwal na przemian z tancem 3 godz.zostawiajac mnie na parkiecie jak smiecia.Natrafiam na same zdziry i wyrachowane bezwzgledne suki.Jest mi bardzo przykro ze nie moge znalezc szczerej kumpeli.Byla jeszcze jedna ktora byla bita przez amanta z ktorym dziesiatki razy sie rozstawala i powracala .Dzwonila do mnie wyrzucic swoje smutki z zapytaniem czy pomoge kogos jej znalezc aby wpieprzyc amantowi ,SZOK!! !Najechetniej jej bym dala w gebe za takie zapytanie.Czy ktoras z was ma podobne doswiadczenia czy tylko ja jestem taka nieszczesna ofiara losu ..? Zawsze staram sie byc szczera i oddana a natrafiam na totalne przeciwnosci .Jestem chyba uwazana za dziwolaga a moje szczere serdeczne zamiary sa odbierane jako falsz ,nie potrafie sobie tego inaczej wytlumaczyc dlaczego takie sa kobiety do mnie ktore poznaje.

Gość gość
Masz 47 lat i biegasz po dyskotekach? :O

Gość gość
Też o to samo miałam zapytać. Ja mam 36 i juz mi wstyd

Gość gość
A co, ma się do trumny położyć?Przecież są lokale dla osób w różnym wieku, dyskoteka to niekoniecznie techno łubudu, dresy i solariówy, poniżej 20 roku życia.

Gość gość
To dlaczego ma same patologiczne koleżanki?

Gość gość
Bo w patologicznych miejscach szuka

Gość gość
16:54 no właśnie.

Gość gość
Czy portale spolecznosciowe to patologiczne miejsca..co wy wypisujecie..Nie chodze po dyskotekach to byly sporadyczne dwa wyjscia bawili sie tam rowniez starsi grzeczni ludzie...Nauczyliscie sie tylko krytykowac i dobijac lezacego...

Gość gość
47 lat baba i na dyskoteki?! ja pierdolę ,pewnie już zamkneli ten lokal

Gość gość
Twoja wypowiedz to dopiero patologia..

Gość gość
A gdzie dzieci rodzina koleżanki z pracy? 47 i dyskoteki omg

Gość gość
no wybacz ale w tym wieku kobieta to raczej do zakładó pogrzebowych powinna chodzić terminy ustalać,a nie latać za chłopami

Gość gość
Mówisz "solarowy przed 20 rokiem życia " a sama w wieku 47 lat biegasz po dyskotekach to hipokryzja , skoro się tak wypowiadasz bez kultury o młodszym pokoleniu a sama reprezentujesz to samo

Gość gość
co za debile..wymysli sobie temat ,,dyskoteke,, nierozumieja przekazu,co za niedorzeczne odpowiedzi...widac duzy intelekt..

Gość gość
juz wiem dlaczego natrafiam na wredne suki...sa wszedzie jak WIRUSY ,zmykam z tad bo sie zara.ze

Gość gość
Sama jesteś debilem

Gość gość
zostań jeszcze,opowiedz coś o sobie więcej

Gość gość
Powiedz mi dlaczego jestem debilem dlatego ze dwa razy poszlam z kolezanka potanczyc za to jestem tutaj wyzywana i biczowana?Dlaczego jestescie tacy podli?Potrzebowalam normalnej rozmowy.

Gość gość
nie no spoko,nie przejmuj się koleżankami,masz 47 lat i nie wiesz jacy są ludzie

Gość gość
autorko witaj!jestes jeszcze?? mam nadzieje ze przeczytasz moja odpowiedz jakbym o sobie czytala...za chwile napisze jak to u mnie było....

Gość gość
Jestem

Gość gość
Hej Autorko! Taaaaaaak! Mam dokladnie takie same doswiadczenia. Pewnie przeprowadzilas sie do innego kraju.. i tam pozwala sie bawic ludziom w roznym wieku.. No bo wiesz,, w Polsce to jedyna rozrywka w pipidowach to odwiedzac cmentarze i niuchac kto sie zeni i umiera... Baw sie, wyszalej za wszystkie czasy i nie sluchaj tego wulgarnego prowincjonalnego zascianka! Wiem przez co przechodzisz.. Moja rada: odizoluj sie od toksycznych kolezanek! One tylko wykorzystuja Twoja dobroc i dobre maniery. Skoncz z prezentami! Kup sobie! Rzeczy, ktorych juz nie nosiszsprzedaj lub oddaj dla potrzebujacych. Tym sposobem bedziesz wiedziec, ze obdarowujesz wlasciwe osoby. Glowa do gory i nie mysl juz o wstretnych babskach..

Gość gość
a wiec PISZE..twoj post przykul moja uwagę i dlatego postanowiłam napisac autorko! mam 38 lat ,mieszkam za granica...... nie mam tu przyjaciol towarzystwa ,zaczelo mi to doskwierać i w akcie desperacji zaczelam szukac również przez internet koleżanek..,,,zeby do końca nie zwariować ale uwierz, MOZNA ZAPOMNIEC!!! do niemiec przyjezdzaja dramatyczne osoby..glownie mamuśki z dziecmi,. poznac tu kogos to jak strzal w toto..jestem tu od 4 lat i kazdy weekend siedze sama.....maz wiecznie pracuje...dzieci nie posiadam.. .w każdym razie można zapomnieć o poznaniu przyjaciolki kumpeli serdecznej takiej do tanca i do rozanca... tylko praca dom...mój zapal spadl do zera.... poznałam kilka ...jedna tez mnie zostawila na imprezie i poleciała do jakiegoś faceta na sexualne igraszki...druga zapatrzona w siebie kosmetyczka z wysoko zdartym nosem, uznajaca tylko swój krag brata i meza....reszte miała gdzies....prze kilka mcy kontaktu z nia uswiadomilam ze ma mnie gdzies... trzecia z dziecmi , wiecznie brak czasu.........kilka razy odmowila mi przed samym naszym spotkaniem... czwarta maruda narzekajaca...bez grosza przy duszy,samotna matka...wyssala ze mnie wszystkie soki,energie........pisala tylko wtedy jak się nudzila i klocila ze swoim panem który ja olewal...... koszmar koszmar koszmar..... jestem kompletnie zniesmaczona i zazenowana ludzmi....w naszym wieku autorko jest bardzo ciężko o nowe kontakty,przyjaciolki,kolezanki.serdecznej oddanej.....każdy zajęty jest sobą życiem...ludzie sa bardzo interesowni...patrza tylko sibie...i kontaktują się ,odzywaja się jak im cos trzeba... kobiety sa okropne dziś....jedna druga by utopila... czuje się okropnie samotna tu za granic...nie mam do kogo buzi otworzyć...również brak mi dobrej znajomej....uwierz nie jesteś sama....mam te same odczucia co ty... a na tych hejtujacych tu nie patrz...poczytałam komentarze i rece opadly....

Gość gość
Jestem zaszokowana twoją odpowiedzią,ja wcale nie uważam,że żyję w zaścianku,pewnie ty się szmacisz jak większość polskich dziwek za granicą

Gość gość
ktoś nade mna 20 49 dobrze tez napisał...olej je! dobrego człowieka hieny wykorzystują...mam to samo...ja olalam i siedze niestety sama..takie super koleżanki w Niemczech poznałam... teraz jestem na etapie co ze sobą robic...uwierz autorko.. takiej koleżanki jak ty autorko bym sobie szczerze zyczyla...

Gość gość
autorko to do mnie ze jestem polska d***** za granica? :oooooooo nic nie napisałam ze mieszkasz w zaścianku :ooooooooo

Gość gość
Jesteś sama bo pewnie tak jak ta wyżej puszczasz się z murzynami albo arabami i koleżanki cię olały,ja byłam tylko na dyskotece i nie po to żeby się k***ić

Gość gość
Cha cha cha a chciała pomóc a tu taki zonk

Gość gość
nie wiem kto to pisze...czy autorka czy ktoś się podszywa chciałam opisac swoje doświadczenia z poznawaniem koleżanek przyjaciolek a tu ni z gruszki ni z pietruszki od dziwek mnie wyzywaja ....szok

Gość gość
Sama się pochwaliłaś,że się włóczysz to co mam napisać,za granicą wszystkie się puszczają