Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochanka czy miłość?

Polecane posty

Gość gość

Znamy się od roku widzimy się codziennie w pracy Jesteśmy około 40 lat. Obecnie ona się rozwodzi po 20 latach Ja jestem w związku małźeńskim 20 lat. Dogadujemy się doskonale Ale nigdy nie rozmawialiśmy na tematy prywatne. Teraz nastąpił przełom Umówiliśmy się na spotkanie całodzienne było cudownie i najgorsze to to że okazało się że takie osoby jak my szukaliśmy od zawsze. Nie było rozmowy o nas razem ale mówiliśmy o tym jak chciałby jeden i drugi i wyszło samo że to my jesteśmy właśnie tymi osobami dla siebie. Ale przed spotkaniem powiedziała żebym sobie za dużo nie wyobrażał jednak zgodziła się wziąść urlop niemal od razu jak powiedziałem o tym. Pisała nie raz do mnie nawet kiedy byli z dziećmi na wczasach ogólnie to powiedziała że nie wyobraża sobie żeby mnie nie było Słowa i gesty jej na codzień świadczą o uczuciu ale czy to napewno czy tylko chce być przyjacielem. Kiedy spotkaliśmy się rozmawialiśmy o wszystki co nas łączy łączyło z naszymi małżonkami nawet mogłem zadzwonić do żony i przy niej kłamać ją o tym że jestem gdzie indziej. Przyjaciółka powiedziała że nie było innej możliwości porozmawiać razem jak w ten sposób. Chciałem się rozwieźć ze swoją żoną kiedyś ale dałem spokój czy może ta osoba być ze mną. Zaznaczam że nie było nigdy żadnego kontaktu fizycznego.

Gość hgj
Tak miłość to jest