Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pierwszyraznaforum

Dlaczego sie nie odzywa?

Polecane posty

Gość Pierwszyraznaforum

Nigdy nie pisałam na forum o takich sprawach, ale teraz muszę zapytać kogoś o zdanie. Spotykam się z kolegą z klasy od jakiegos czasu. Nie ukrywam, że zaczyna mi naprawdę zależeć. Problem w tym, ze jest on troche nieśmiały, ale ogólnie świetnie się dogadujemy. Ostatnio bylismy na wycieczce i podczas powrotu siedzieliśmy razem w autobusie. Pod koniec gdy zrobilo mi się zimno przez chwile pocierał moje ramie zeby mnie ogrzac, a potem złapal mnie za rękę i już do końca drogi tak siedzieliemy . Cudowne uczucie, widac bylo, ze był zadowolony, ja również. Jak juz dojechalismy to kazdy poszedł w swoją strone. Myslalam, ze po powrocie się odezwie, bo widzialam, ze bylo to dla niego ważne. Mylilam się. Nie napisal, nie zadzwonił. Jak myslicie, mam do niego pierwsza napisac? Troche głupio..

Gość gość
olej go

Gość gość
17.43-"Nie napisal, nie zadzwonił. Jak myslicie, mam do niego pierwsza napisac? Troche głupio.." x Widocznie mu nie zależy na Tobie. Przykro mi.

Gość gość
Odezwij się do niego. On jest niesmiały i albo się wstydzi, albo nie wie co napisać, albo wydaje mu się że nie powinien pisać. Odezwij sie pierwsza zdecydowanie. Szkoda by było gdybyście stracili kontakt przez taką pierdołę. Odezwij się i daj mu znać że chcesz żeby do ciebie pisał. Z tego może być fajny związek. Pozdrawiam

Gość gość
A co jeśli się rozmyslił i juz nie jest zainteresowany? Sama nie wiem.. ma kolezanki i to duzo, ale na pewno nikogo blizszego nie ma, bo jego znajomi myślą, ze to właśnie ze mną cos go łączy

Gość gość
Jak się spotykacie i dobrze dogadujecie skoro nie dzwonicie i nie piszecie do siebie? :-P Może go podnieciłaś bardzo i nie wie czy cię to ucieszyło, czy podniecenie odwzajemniałaś, zawstydziłaś go :-)

Gość gość
Ale robiłaś mu z połykiem czy bez? Bo to wszystko wyjaśnia

Gość gość
A co to ma do rzeczy?

Gość gość
Nie rób z siebie księżniczki i napisz do niego. Z nieśmiałymi tak trzeba.

Gość gość
Odezwał się wczoraj wieczorem:)