Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aktywnymaciek22

rozmiar stanika...

Polecane posty

Gość aktywnymaciek22

Moglibyście pomóc i napisać jaki to rozmiar stanika? proszę o pomoc... chciałbym kupić mojej dziewczynie stanik,a nieorientuję się jaki może być to rozmiar.... link tu : https://zapodaj.net/images/3d242cfb32d95.png

Gość kasiakasicka
nie znam się kolego, aż tak bardzo.... ale myślę że B lub C - ogólnie piersi są spore jak widać, widać że ćwiczy. może ktoś inny Ci doradzi...

Gość gość
ktoś pomoże?

Gość gość
Z tych ujęć ciężko ocenić. Raczej B to nie jest. Wydaje mi się że C lub nawet D. W każdym razie jesli chcesz jej kupić rozmiaru musisz dowiedziec się od niej. Niestety w doborze rozmiaru nie liczy się tylko miseczka ale też obwód. A w różnych sklepach też różnie bywa z rozmiarówkami. Więc jeśli się nie dowiesz bezpośrednio od niej to bardzo możliwe że przy tak wielu różnych kombinacjach rozmiarów kupisz po prostu zły. Żeby dobrać dobrze biustonosz trzeba zmierzyć obwód pod biustem i w najszerszym miejscu biustu. Potem jak sie ma dane w cm to można podstawić do kalkulatorów, które są w internecie. W każdym razie: radzę ci, żebyś nie kupował jej biustonosza na chybił trafił. Najlepiej jakbyście wybrali stanik razem.

Co za wstyd. :( Tyle czasu już siedzę na tym babskim forume i powinienem rozmiary tzytzów podawać podawać z dokładnością do milimetra a nie napisać, że to klasyczna miseczka b. ;)

Gość gość
to jaki to niby rozmiar kolego jak taki mądry? my się wydaje że C ale ile to już nie wiem... może ktoś się zna bardziej?