Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Regularne cykle, aż tu nagle....proszę o pomoc

Polecane posty

Gość gość

Mam 36 lat, od zawsze mam regularne cykle, trwające ok 30 dni, 6 lat temu zaszłam w ciąże bez problemów w pierwszym cyklu, od tamtej pory nie staraliśmy się o dziecko, zabezpieczaliśmy prezerwatywami, nie brałam nigdy hormonów, w tym cyklu zaczęliśmy się starać o kolejne dziecko, kochaliśmy się bez zabezpieczenia w dni płodne... i w 18 dniu cyklu przyszedł okres ... i sama tak na dobrą sprawę nie wiem co o tym myśleć, dlaczego ten cykl był tak krótki, czy ktoś był w takiej sytuacji, dodam że dopiero co wróciliśmy z wakacji może to jakoś wpłynęło. Jednak do tej pory to się nie zdarzało a wyjeżdzałam przecież nie pierwszy raz.

Gość beti121
36 lat to już późno na ciążę i możesz mieć z tym problem. Opóźniony okres po zmianie klimatu to normalne,nawet gdy wcześniej to się nie zdarzało

Gość gość
opózniony wiem że normalka, tylko dziwi mnie że przyszedł dużo wcześniej

Gość gość
jakie późno to młoda osoba późno to po 50

Gość gość
Wcale nie jest późno. Czy ten okres był jakiś inny niż zwykle? Np. Bardziej skąpy, krócej trwał?

Gość autorkaaaaaaaaaa
dziś tu autorka, każdy ma swoje zdanie, dałam sobie granicę że w ciągu roku, dwóch muszę się wyrobić, jeśli się nie uda, pozostanie tylko córka:)

Gość gość
dziś nie było plamień tylko odrazu okres, bol większy niż zwykle, moze głupie pytanie ale to chyba nie poronienie?

Gość gość
Chyba nie, może to zbieg okoliczności że cykl się rozregulował akurat gdy zaczęliście się starać, nie martw się, młoda z Ciebie babka, nie tym razem to następnym się uda, jeśli do tej pory cykle były regularne to raczej do roku spokojnie się uda a ja Ci życzę z całego serca żeby to było znacznie szybciej! Trzymam kciuki?