Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Str贸j k膮pielowy handmade

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Du偶o za ma艂e miseczki, za szeroki obw贸d pod biustem. Samorobiony a niedopasowany? Marne to...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
To str贸j dla cycatej kobiety

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bardzo 艂adny taki inny niz to wszytko co dostepne wszedzie, z pewnoscia bedzie sie wyroznial na plazy :) Ca艂e szcze艣cie ze stroje kapielowe to co艣 innego ni偶 bielizna codzienna i szalej膮cy w Polsce brafitting .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 "szalej膮cy brafitting" - to艣 pojecha艂a :o mo偶e jeszcze "szalej膮ce noszenie but贸w w dobrym rozmiarze"? :D Ja tam wol臋 i str贸j k膮pielowy mie膰 dopasowany i wygodny, 偶eby i na pla偶y fajnie wygl膮da膰, a nie jak pani wy偶ej robi膰 sobie z piersi dwa rozkwaszone placki :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Niestety mam z艂e wspomnienia i rany po dopasowaniach w profesjonalnym salonie z licznymi dyplomami na scianach a ponadto o gustach si臋 nie dyskutuje --> ja jestem na TAK im bardziej naturalnie tym lepiej :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 wczoraj j臋zyk ci w tym salonie urwa艂o? przecie偶 jak co艣 jest niewygodne to si臋 czuje i si臋 o tym m贸wi... :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
niekt贸re brafitterki nie przegadasz najlepiej wiedza moze i w momencie przymiarki by艂o ok ale po dniu noszenia nie ma komfortu gdy biustonosz dobierany jest na 艣cis艂o, mo偶e to tez zale偶y od wra偶liwo艣ci sk贸ry og贸lnie cia艂a wiec nie mozna generalizaowa膰

Udost臋pnij ten post