Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mayxx

Czy ten lekarz sie we mnie zauroczyl?

Polecane posty

Gość Mayxx

Mieszkam w Szwecji od urodzenia i od jakiegos czasu mam nowego lekarza rodzinnego. Wydaje mi sie ze on ze mna delikatnie flirtuje, a moze sobie to wmawiam. Wiem, ze ma zone i nastoletnie corki. On ma chyba ponad 40 lat, a ja 34 i jestem w zwiazku, ale nie czuje sie zbyt szczesliwa. Zauroczylam sie w nim i czesto o nim mysle, ale tez miewam dni, mowie sobie dosyc, przestan o nim myslec, to tuz juz po kolejnej wizycie zaczyna sie wszystko od nowa, nawet usprawiedliwiam sie tym,a moze nie uklada mu sie z zona dobrze itd. Jest tak a moze to tylko zludzenie: iskrzy miedzy nami, czuc chemie, on nie spuszcza ze mnie wzroku, chok wydaje mi sie ze Jest troche niesmialy,oblatuje mnie wzrokiem z gory na dol, gdy mysli,ze tego nie widze, na ostatniej wizycie, powiedzial mi, ze wygladam tak swiezo,ale tez zachowuje dystans, nie porusza tematow prywatnych,mowil mi tez, ze moge do niego zadzwonic,jak bede potrzebowac...Jak myslicie,co to oznacza?

Gość gość
W Szwecji kochana to jak ktoś ma na Ciebie ochotę to Ci to mówi wprost.

Gość gość
Ludzie, też mieszkam w Szwecji i nie słyszałam, aby wszyscy mówili wszystko wprost, a szczególnie lekarz, którego obowiązuje etyka...

Gość gość
Wejdz na topik kocham Mojapacjentke

Gość gość
Skoro czujesz, że coś jest na rzeczy, to pewnie tak jest. Tylko czy on się zauroczyl, czy po prostu ma tylko na Ciebie ochotę, to już trudno ocenić. Skoro jest żonaty, to bardzo możliwe że chodzi o to drugie.

Gość gość
Dzieki za odpowiedzi. Dokładnie tak Jak piszesz powyzej, czuje ze cos Jest na rzeczy, ale oboje wiemy, ze jestesmy w zwiazkach,on tez leczy moja rodzine,moj partner tez zauwazyl gdy byl ze mna na wizycie, powiedzial, ze doktorek patrzy na mnie z zachwytem. Moze tylko podobam mu sie,ale raczej to nie Jest typ szukajacy przygody na 1 noc. Zauroczylam sie w nim, ale nawet jakby on zaproponowal mi spotkanie itp. nieodmowilabym, ale jednoczesnie nie chcialabym aby moj partner sie dowiedzial. Widzialam na facebook jego i zone, ona jest prawnikiem.

Gość gość
Mialam podobna sytuacje, on rozwiodl sie z zona i teraz jestesmy razem. Dluga historia...

Gość gość
Lekarze to Maja dobrze

Gość gość
On ma pacjentek wiele na penczki

Gość gość
Lekarze ze Szwecji to w wiekszosci zdradzaja swoje zony znam to z autopsji

Gość gość
Mowa ciala, przyjrzyj sie mu, z faceta mozna czytac jak z bajki

Gość Mayxx
Powiem Wam, ze licze na wiecej z jego strony, ze do mnie np napisze e-mail, wciaz czekam...Facet jest atrakcyjny nawet i pociaga mnie bardzo, jego zona wyglada na starsza, sredniej urody, natomiast ja jestem atrakcyjna kobieta, wygladam mlodo, wiem wyglad to nie wszystko, ale facet czuje to leci na mnie. Nigdy mnie nie molestowal, ale gdy mnie badal slyszalam jego glosny oddech. Ogolnie jest bardzo troskliwy. Nigdy nie spuszcza ze mnie wzroku pierwszy, czuje sie zazenowana,mysli, ze om wie ze ja wiem i na odwrot. Co mam zrobic poradzcie mi bo juz nie wytrzymuje tesknie za nim a najblizsza wizyta nie zapowiada sie szybko, no chyba ze sie przeziebie.Wiem, ze co niektorzy beda wieszac na mnie psy, ze zonaty, ale moze nie kazdy zonaty jest szczesliwy w zwiazku, a on widac ze mu sie podobam, to znaczy ze cos w jego malzenstwie nie tak

Gość Mayxx
A co do mowy ciala to tak zauwazylam-na ostatniej wizycie trzymal kciuki w szlufkach spodni, gdy sie podniosl z krzesla aby sie ze mna pozegnac, do tego cieplo patrzy mi w oczy i nigdy pierwszy nie spuszcza wzroku. Ma takie blekitne oczy, ach Ci Szwedzi...

Gość gość
Szwedzi sa boscy

Gość gość
Nieprawda

no okej sprostuję...blondyni paskudni jak na mój gust, może z jeden procent z nich mogłabym uznać za przystojnych ;)

Gość gość
Żyć nie mogę bez niego. Zakochałam się w moim dentyście. On ma tez żonę.......uaaaaaa