Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prawdziwy mężczyzna zaczyna sie od 4 tysięcy netto na rękę.zgadzacie się?

Polecane posty

Gość gość

nie wyobrazam sobie byc z facetem ,który zarabia mniej netto miesiecznie. sama zarabiam malo ,bo tylko 2,5 tysiąca na rękę i gdyby moj facet nie zarabial wiele to bysmy sie nie decydowali na dziecko.

Gość gość
Tak. Ale prawdziwa kobieta też.

Gość gość
W tytule masz błąd. Powinno być "prawdziwy klient prostytutki". Potem też jest literówka - nie, "nie wyobrażam sobie być" a "nie wyobrażam sobie sprzedawać się". Na końcu tak samo Ci słownik poprawił, zamiast "mój facet" to "mój sponsor", i nie "nie zdecydowalibyśmy się na dziecko" tylko "nie złapałbym go na dziecko".

Gość gość
Ja zarabiam nawet do 5-ciu tys., a zapewniam Cię, że nie jestem prawdziwym mężczyzną, tylko tchórzliwą łajzą. :)

Gość gość
OCZYWIŚCIE ! ja jeszcze swoje osobiste widełki bym przesunęła na 8-10, ale to faktycznie takie minimum.

Gość gość
Ja chcę żeby mój zarabiał 20miesiecznie. Kto mógłby tyle legalnie zarabiać z zawodu???

Gość gość
Mój były był nie dość że maminsynkiem to jeszcze nie miał perspektyw na przyszłość. Po co mi taki?

Gość gość
gość dziś Tak. Ale prawdziwa kobieta też. X a dlaczego ? od kobiety więcej wymaga się w każdej innej dziedzinie (żeby nie miała za dużego przebiegu - w wersji maxsimum była dziewicą, żeby się szanowała, żeby umiała cośtam ugotować i ogarnąć dom - w wersji maximum żeby była świetną kucharką, żeby dbała o siebie i była ładna - w wersji maximum "ass top class" itd., wykształcenie już też każdy patrzy, żeby jakieś tam było albo chociaż praca stabilna). Dbanie o urodę pochłania sporą część pensji kobiety ( wy się umyjecie i ostrzyżecie i starczy, kobieta poza oczywistymi środkami typu szampon, odżywka, żel pod prysznic, mydło, szczoteczka, pasta ma jeszcze takie wydatki jak depilacja - maszynki/wosk, balsamy, krem do twarzy na dzień, na noc, fluid, tusz do rzęs, puder, regulacja brwi, wymyślna bielizna, staniki które są zwykle drogie, buty na obcasie, sukienki, szczotki, lakiery do stylizacji włosów, suplementy by włosy i rzęsy przetrwały stylizację, fryzjera itd.), od faceta mniej się w tej kwestii wymaga. czemu my mamy nadrabiać za was we wszystich dziedzinach ? chociaż pensję godziwą zapewnij, klucho.

Gość gość
gość dziś jestem kobietą :D

Gość gość
to te brzydkie muszą się tak "upiększać". Te łądne są ładne i kosztują tyle samo co higiena u facetów. A więć pradziwa, piękna kobieta zaczyna się od ok. 4 tys.

Gość gość
gość dziś rozumiem, że tobie wystarczy facet, co w zębach kasę przynosi? A poza tym niczego w domu nie tknie, nawet kanapki sobie nie zrobi, dziecko to dla niego UFO, sprzątanie - jakie sprzątanie? może wyglądać jak ostatnie zombie (bo przecież to tylko kobieta ma być ładna), wykształcenia mieć nie musi - może mówić "wziąć" i podpisywać się krzyżykiem, ubierać się w łachmany... Nie no, jak tak sprawiasz sprawę i tylko i wyłącznie kasa jest ważna, i ma być o jednym oku, byle zarabiał to spoko, równowaga w przyrodzie zachowana :D