Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PIOSENKA PSHEMA PRAWIKA 91! MP3 DO OCENY!

Polecane posty

Gość gość

Piosenke "Moje parszywe zycie" nagral 3 lata temu, ale jej slowa sa wciaz aktualne, szkoda mi tego chlopaka :( http://picosong.com/eVaC/

Gość gość
jak ma ktos konto na wykopie to zapodajcie tam ta piosenke jako #codziennysynbozy :classic_cool: Przemek przeciez od nie dawna robi tam kariere, ale jego piosenki jeszcze nie znaja

Gość gość
Przemo nagraj cos nowego

Gość gość
słucham tego na okrągło :D zaczepiste to jest

Gość gość
Przemo nagraj jakies youtube :) Trzeba go wspierac , czasem ma depresje

Gość gość
Ja p*****le

Gość gość
Poplakalam sie gdy przesłuchałam wyznanie Przemka. Płakał na koncu :(

Gość gość
Serio byl zamkniety w domu? Z czego zyjesz Przemku? Masz objawy depresji lękowej, powinienes brac leki zeby z tego wyjsc.

Gość gość
PrEciez on ma wyraźne objawy depresji, to choroba duszy, on cierpi. Z desperacji zakłada durne prowokacje.

Gość gość
no dokładnie, ale już wiele osób, wiele razy go motywowało, wspierało, wręcz chciało go za rączke poprowadzić by ruszył w to życie, a on ciągle nic, ma tylko w sobie ogromny lęk, on powinien trafić na jakąś terapię + brać leki przeciwlękowe i na fobie społeczną, wtedy by się dało go uratować, ale najgorsze jest to że on nawet nie chce spróbować :( nawet nie chce dać sobie szansy, nie chce pójść nigdzie po pomoc, a wystarczyłby psychiatra czy psycholog w jego ośrodku zdrowia i oni już go poprowadzą, ale on niestety wszystkie się panicznie boi. Ja go mimo wszystko bardzo podziwiam że on na to prawo jazdy poszedł, to już jest dla niego ogromny sukces, że on tak wyszedł do ludzi, że odważył się na to. Oby to był tylko pierwszy krok w jego drodze do wygrywu

Gość gość
#elomelosiema

Sen jest milion razy lepszy niz leki. A po drugie lepiej sobie posluchac judas priest painkiller a nie leki. Leki psuja mozg i uzalezniaja.

Gość gość
#kochamAgeiOszkee #codziennysynbozy #stulejacontent

Gość gość
Przemek znalazłem na wykopie jak pisałeś że musisz spać w kuchni bo macie mały metraż i rodzice mają trudną sytuacje materialną :o współczuje Ci przyjacielu:( ale przecież mówiłeś że ojca nie masz, ze jest w więzieniu a matka ma konkubenta więc o jakich ty rodzicach piszesz? pisałeś to na #anonimowemirkowyznania ty tam ogólnie nieźle ściemniasz, nie wiem już właśnie czy ci współczuć czy śmiać się, bo ty kompletnie nie poważny jesteś, takie kłamstwa tam różne wypisujesz, brednie, bajeczki że szok. Kobiete nawet udajesz, wciskasz kity że masz dziewczyne, że studiujesz, że na uczelni gdzieś tam byłeś, no masakra człowieku:o Kim ty w końcu jesteś?

Gość gość
nei kupuje tego; ściema jakich mało... :p

Gość gość
ciekawe ile przemo zarabia na tym trolowaniu i robieniu z siebie debila, to platny projekt jest

Gość gość
Raczej nie, on nie zarabia na kafeterii. Przeciez biuro kafeterii nie pozwoliłoby swoim pracownikow zakładać takich tematow jakie przemo zaklada

Gość gość
Ten płacz na koncu wypowiedzi Przemka wskazuje na depresje. Jak mozemy ci pomoc Przemku ? Masz kafeterie, masz nas ale nie jestes szczesliwy.

Gość gość
12:58 Bo on ma depresje i dlatego tak pisze

Gość gość
Najpierw sluchalam zwierzenia a teraz odsluchalam piosenke :( Nie wiem co powiedziec :(

Gość gość
teraz mnie chyba rozumiecie dlaczego jestem taki sfrustrowanym hejterem i trolem

Gość gość
to cie nie usprawiedliwia, nikt nie ma lekko, a jakoś potrafią być ludźmi i zachowywać się jak ludzie a nie tak jak ty - dziki rozwścieczony na cały świat zwierz :o

Gość gość
#ptak77

Gość gość
to ty się właśnie bawisz najbardziej, nieprawdaż? :classic_cool: ty to jesteś jednak asior przemek, kurde jak ja cie lubie! :D