Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W ciągu najbliższych 10 lat większość matek to będą samotne matki. Wiecie o tym?

Polecane posty

Gość gość

To jest opinia GUS-u a nie Kryśki z mięsnego... do 2020 co czwarta kobieta bedzie samotną matką, a potem coraz więcej musicie sie z tym pogodzic, bo walczyc nie ma jak, faceci coraz czesciej chcą was po prostu bzyknąć i tyle

Gość gość
Straszne, mój mąż robi sprawozdania do GUS, takie to rzetelne jak i w Twoim mięsnym!

Gość gość
Myślisz, że póki będą dostawać alimenty czy jakąś inną kasę na dzieci to wielu zrobi to róznicę? :D Dla części kobiet facet to dawca spermy, więc nawet lepiej jak się nie będzie wtrącał.

Gość gość
no to nie bądź jelenicą, nie zadawaj się z takimi co nie wierzą w małżeństwo i są nastawieni na bzykanie kretynek - bo biedne będą te dzieci... nie ma ojca, a mamusia daje koncert głupoty

Gość gość
Ale super macioro.

Gość gość
Ne ja, jestem atrakcyjna i dobra w łóżku. :)

Gość gość
Jeszcze bardziej super parówo.

Gość gość
w wyniku ewolucji kobiety staną się wiatropylne

Gość gość
Dla części kobiet facet to dawca spermy, więc nawet lepiej jak się nie będzie wtrącał. x dla większości kobiet :) pół biedy jeśli taka jawnie o tym mowi i świadomie decyduje sie na samotne macierzyństwo, ale większa połowa wmawia sobie ze najwazniejsza jest jakaś tam ''milosc'', tzw ''związek'', ''fiut i macica normalna rodzina'' :D masa idiotek zadaje sie z patologiami, kryminalistami, zboczeńcami, cwaniaczkami to niech placzą potem jak miś pojdzie dymac licealistke jak ona ''wypluje'' dzieciaka z siebie :D 🖐️ mnie to tylko bawi i wcale nie martwi :D byle komuchy nie rozdawały im pieniedzy z moim podatkow typu 500 do likwidacji

Gość gość
Phahahahahahahah !!!!!! ;D parówa dała popis!!!!! Phahahahahahah

Gość gość
Ale ty jesteś potwornie zazdrosna. :( musisz być szkaradna.

Gość gość
" Ale ty jesteś potwornie zazdrosna. smutas.gif musisz być szkaradna. " To nie do mnie akurat, ale Ty tak serio? Jak ktoś coś krytykuje=zazdrości, a skoro zazdrości=brzydki? To dzieci w przedszkolu są w stanie bardziej skomplikowane wnioski wysnuwać.

Gość gość
Widać po tych histerycznych wpisach, wykrzyknikach, "parówach". Człowiek z ładną duszą nie zniżyłby się do tego poziomu. A i atrakcyjna, szczęśliwa kobieta też nie. Bo i po co? :(