Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zamachy w Londynie

Polecane posty

Gość gość

Ustawilyscie profilowe? Kredki natemperowane?

Gość gość
wywiesiłam zdjęcie matki boskiej w oknie i świeczke dziś zapale na parapecie

Gość gość
A co chcesz o******ać alatojachom.

Gość gość
ja sobie jutro zrobie tatuaż kolorowy

Gość gość
Oczywiscie pisalam to z ironia i ze zloscia na naszysch tepych politykierow europejskich. Ilu ludzi jeszcze? Ilu? Gosciu 11:09, bardzo piekna reakcja. Szkoda, ze tylko tyle mozemy zrobic. :( Pewnie mnie wysmiejecie za to, co teraz napisze, ale gdy sie nad tym zastanowie, to wcale nie jest to dziwne, ze w Polsce nie ma zamachow. To nie jest tak, ze Pl jest dla imigrantow nieatrakcyjna ekonomicznie. Kazde panstwo Unii jest atrakcyjne w porownaniu z tym, co mieli u siebie. Jesli zalozyc, ze ci terrorysci kieruja sie naprawde pobudkami religijnymi i naprawde wierza, ze trafia do raju po samobojczym ataku, to nie dziwne, ze u nas zamachu nie bylo. Dlaczego? W koranie jest napisane, ze ludzie niewierzacy maja zniknac z powierzchni ziemi, muzulmanie maja ich zabijac. Tacy ludzie zamieszkuje Europe Zachodnia. Niemcy, Szwecja, Francja- tam wiekszosc ludzi deklaruje ateizm. Polska to kraj, w ktorym jednak wiekszosc to wierzacy. Dla muzulmanow innowiercy. A innowiercy moga istniec, ale obowiazuje ich podatek od wiary. Tak jest napisane w koranie. Nie jestem fanatyczka, ale jestem katoliczka, obchodze nasze swieta, wierze w Boga. I moze to zabrzmi smiesznie dla niektorych, ale chyba wlasnie to, ze jestesmy panstwem o mocnych chrzescjanskich korzeniach, narodem o wlasnej swiadomosci i tozsamosci ratuje nas przed aktami terroryzmu. Muzulmanie wiedza, ze mamy o co walczyc, ze mamy sie do czego odwolywac. Kiedys ktos powiedzial, ze narod bez wlasnej tozsamosci nie ma przed soba przyszlosci. Nie pamietam, kto to byl, ale byl bardzo madrym czlowiekiem. Z krajow bez swiadomosci narodowej latwiej jest wyplenic resztki korzeni, latwiej jest narzucic wlasne prawa. Tez poczatkowo ciezko mi bylo w to uwierzyc, ale dzisiaj widze, ze narody zachodnie sa slabe. Mentalnie. Dlatego tak latwo ich zastraszyc. Nie prosze, byscie wszyscy teraz masowo na chrzescijanstwo przechodzili, nie namawiam, bo to by byla hipokryzja, ale jesli jestes osoba niewierzaca prosze Cie, bys uszanowal tradycje i kulture Polski, Byc moze dzieki temu nie masz w naszym kraju zamachow. Nie twierdze z cala pewnoscia, ze tak jest, ale jest to bardzo prawdopodobne. Nie plujmy na ten kraj, bo jak na razie jest dosc bezpieczny, jesli chodzi o muzulmanow. Badzmy w takich chwilach solidarni. Niewazne, chrzescijanin, prawoslawny czy ateista. Jestesmy Polakami i mamy taka a nie inna tradycje, kulture. Chronmy jej.

Gość gość
Ale wy kochacie multi kulti. Jestescie takie tolerancyjne. I przez takie idiotki upadnie europa. Bardzo dobre slowa polityka niemieckiego. Nie pamietam w tej chwili jego nazwiska. Ci ktorzy tak witali uchodzcow z misiami i kwiatami w niemczech zazwyczaj siedza w cieplym lozku gdy oni gwalca i napadaja. Oczywiscie, ze jest policja. A co gdyby nie policja? Gwalty w sylwestra? Gwalt rytualny kobiety (dziennikarki) w Kairze? Gangi pedofilskie muzulmanow w Angli? Nie nie no oni nie sa pedofilami oni maja takie religie no bo mahomet allah i aisza no tak tak.. polecam przejechac sie do Luton i przejsc sie ulica rozdajac ulotki z nasza religia. No zapewne tego nie przezyjecie.

Gość gość
Kto kocha multi kulti? Moze tak bys sie nie wypowiadala za kazdego z osobna, co? Multi kulti zdaloby egzamin i byloby nawet fajne, jesliby chodzilo tylko o Unie, a nie sciaganie dziczy z trzeciego swiata. Narobili burdelu w Europie i tyle. Europa nie jest juz bezpieczna. Nie jest juz ''nasza''. Dziekuje Bogu, ze mieszkam w Polsce. Dziekuje za to, ze mozna mnie nazywac zacofana, bo w tych czasach ten epitet nabiera innego znaczenia. Nie jest juz powodem do wstydu. Niech sie wstydza te cywilizowane, rozwiniete kraje, ktore nie potrafia uchronic wlasnych obywateli przed banda fanatykow z nozami.

Gość gość
Moge ci podac linki jak niektore polki kochaja tych wlasnie "brudasow". Poczytaj komentarze pod tymi grupami o smierci Magdalenie Zuk. Podalabym ci nawet nazwiska ale moze nie moge. Kilka sie takich znalazlo co ublizali polakom, bo polacy sa rasistami. Ci arabowie pod profilem tej zmarlej wypisywali, ze nienawidza polakow i wysmiewali sytuacje.

Gość gość
Jesli jest tak, jak piszesz, to wstyd mi za te kobiety i za to, ze sa Polkami. Dla mnie to sa zwykle zdrajczynie. Jak mozna pisac zle o swych rodakach? Pieniadze im przeslonily oczy? Pisza zle o Polakach, ale to polscy mezczyzni maja rozsadek, to polscy mezczyni widza zagrozenie. Nie boje sie przebywac w grupie polskich mezczyzn, podczas gdy balabym sie przebywac w grupie Arabow. Jesli patrzenie zdroworozsadkowo na to, co sie dzieje jest rasizmem, to TAK- JESTEM rasistka.

Gość gość
gość 11:26 masz świetą rację. Nas chronią śluby Jana Kazimierza, który oddał Polskę Matce Bożej.

Gość gość
Gdybysmy nie przyjeli chrztu polski nie byloby na mapie. To nie byly czasy za donalda tuska tylko mieszka I

Gość gość
jestem rasistką coraz bardziej, powiem więcej, jestem również nacjonalistką - nie mylić z faszyzmem jestem też zacofaną katoliczką poza tym kocham wszystkich ludzi [oprócz fanatycznych bandytów]

Gość gość
A ja nienawidze muzulmanow strasznie. Za to co robia kobietom i dzieciom i za to co chca zrobic nam chrzescijanom !

Gość gość
A jesli znajda sie tu wsrod was tolerancyjne zdrajczynie to poczytajcie o jazydkach co z nimi robia muzulmanie.

Gość gość
Naprawde trzeba sie nawzajem uswiadamiac, ostrzegac, chronic. To juz nie sa przelewki. Na razie patrzymy na to z boku, bo u nas tego nie ma, ale zagrozenie istnieje i jest prawdopodobne. Ja nie chce tego dla swojego dziecka i przyszlych pokolen! Mowie NIE! Kiedys nasi dziadkowie musieli walczyc o naszA przyszlosc, teraz byc moze jest sprawdzian dla nas. Mozecie mi wierzyc lub nie, ale pisze to ze lzami w oczach.

Gość gość
Pis przyjal poltora milionow ukraincow. Myslicie ze to dobrze rokuje nam na przyszlosc? U nas w miescie na kazdej ulicy jest kebab i 2 3 muzulmanow ktorzy go prowadza. To ilu juz jest tych muzulmanow w pl? Nic do nich nie mam ale co oni tutaj robia?

Gość gość
Boze, jak ja mam juz dosc tych pustych slow politykow o jednosci solidarnosci i twardej postawie wobec terroryzmu. Przeciez oni k***a mac sami nie wiedza, co to znaczy! Puste slowa. Ciagle jedno i to samo, a reakcji zero! Twarda postawa to by bylo pozamykanie meczetow w Europie, zdelegalizowanie islamu, uznanie go za niebezpieczna ideologie , a nie religie i deportacje wszystkich ''uchodzcow'' tam, skad przybyli. Jeszcze jestem sklonna finansowac im nowe pontony, skoro te, na ktorych przyplywaja dziurawia sie tuz przy wybrzezach wloskich i heja z powrotem!

Gość gość
Zamiast dawac im kase niech ich odwioza na statkach. To jest humanitarne woesz pontony moze nie ze wzgledu na poprawnosc polityczna

Gość gość
I tu popieram naszych kiboli. Nie mowie, zeby ich bic do nieprzytomnosci, ale postraszyc ich, zeby sie bali fikac w Polsce. Nie ma tu miejsca dla islamu i koniec.