Gość gość Napisano Czerwiec 4, 2017 Witam. Sprzedam tabletki lametta. Całe opakowanie liczące 30 talbetek. Tabletki kosztowały mnie 60 zł sprzedam za 35zł termin ważności 01.2020. dominilla@interia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 4, 2017 za handel lekami bez zezwolenia grozi grzywna . paragraf Zgodnie z art. 124 ustawy Prawo farmaceutyczne kto wprowadza do obrotu lub przechowuje w celu wprowadzenia do obrotu produkt leczniczy, nie posiadając pozwolenia na dopuszczenie do obrotu, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lametta Napisano Lipiec 2, 2019 Czy ma pani na sprzedaż lametta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lametta Napisano Lipiec 5, 2019 Proszę o kontakt: mammuth@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pwull 0 Napisano Wrzesień 26, 2019 Witam, posiadam 3 opakowania Lamety. Ważne do 2020 r. W jednym 20 tabletek (10 zużyłam). Bardzo źle na nie reagowałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sil Napisano Październik 16, 2019 Dnia 26.09.2019 o 08:56, pwull napisał: Witam, posiadam 3 opakowania Lamety. Ważne do 2020 r. W jednym 20 tabletek (10 zużyłam). Bardzo źle na nie reagowałam. Czy aktualne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pwull 0 Napisano Październik 16, 2019 Witam, aktualne. Jak powiedziałam- jedno opakowanie niepełne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pwull 0 Napisano Październik 16, 2019 9 godzin temu, Gość Sil napisał: Czy aktualne? Witam. Aktualne. Jak napisałam - jedno opakowanie niepełne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lila Napisano Październik 24, 2019 Witam również mam całe opakowanie L... 30 sztuk nowe nie przydały się gdyż po zakupie pojawiły się 2 kreskówki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kupie Napisano Listopad 3, 2019 Chętnie odkupie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kupie Napisano Listopad 3, 2019 Mój mail ares-75@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lametta kupię Napisano Listopad 20, 2019 Dnia 16.10.2019 o 11:14, Gość Sil napisał: Czy aktualne? Chętnie kupię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pwull 0 Napisano Listopad 22, 2019 Dnia 20.11.2019 o 20:25, Gość Lametta kupię napisał: Chętnie kupię Posiadam 2 paczki. Jedna pełna, druga 20 tabletek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość K.C. Napisano Grudzień 19, 2019 Aktualne? Jesli tak to jestem chetna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość sj Napisano Styczeń 1, 2020 Witam, Mam na sprzedaż 24 tabletki (6 zużyłam) lametty 2,5mg. Ważne do 07.2021. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość K.C. Napisano Styczeń 11, 2020 Fantastycznie! Proszę o szczegóły na mejla: pocztakarolka@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pwull 0 Napisano Styczeń 12, 2020 12 godzin temu, Gość K.C. napisał: Fantastycznie! Proszę o szczegóły na mejla: pocztakarolka@wp.pl Witam, również posiadam 2 opakowania. Jedno niepełne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość K.C. Napisano Styczeń 12, 2020 No to czekam na oferty. Adres mejlowy j/w. Pozdrowienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izka87 3 Napisano Kwiecień 30, 2020 Sprzedam tabletki lametta. Pozostało w opakowaniu 13sztuk. Cena 20zl data ważności 06.2021 zainteresowanych proszę pisać na adres izabela.agnieszka.urbanska@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina.M 0 Napisano Sierpień 6, 2020 (edytowany) Aktualne? Chętnie odkupię kontakt karolina.mlynarczak@wp.pl Edytowano Sierpień 6, 2020 przez Karolina.M Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kupie letrozol arimidex. 0 Napisano Sierpień 5, 2021 Witam chciałbym odkupić leki : letrozol lub arimidex. Mogę odkupić nawet przeterminowane. Czekam na wiadomość. Tel. 511754594. E-mail: ad420183@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach