Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ArekJagdtiger

Dobry egzorcysta od duchów i zdejmowania przekleństw

Polecane posty

Poszukuję osoby zajmującej się przeprowadzaniem egzorcyzmów (warunek: osoba potrafi rozmawiać z duchami i odprowadzać je) oraz zdejmowaniem złych uroków, klątw, przekleństw, itp. Poszukuję prawdomównej, uczciwej i dość niedrogiej osoby zajmujacej się profesjonalnie tego typu rzeczami. Jestem medium duchowym i mam problem w pewnej sprawie. Z góry dziękuję za odpowiedź!

Gość Miasto Namysłów opolskie wojew
Autorze mam pytanie z czym ci się kojarzy miasto Namysłów? Byłeś kiedyś w Namyslowie

Namysłów kojarzy mi się przede wszystkim ze średniowiecznym miastem Piastów Śląskich (pokój namysłowski o ile pamiętam) tak samo jak miasto Brzeg, a czemu pytasz jeśli mogę wiedzieć? :-)

Gość gość
Polecam Jakuba Wędrowycza. Najlepszy cywilny egzorcysta w kraju.

~gość rekomendujący Jakuba Wędrowycza ja pytam poważnie. Jeśli chcę sobie Pan(i) robić ze mnie żarty to nie ze mną. OK? Żegnam ~gość.

Gość gość
ja czasem widzę i słyszę duchy, ale nie potrafię z nimi rozmawiać, więc Ci nie pomogę. przykro mi.

Gość gość
ja mam na odwrót

Autorze a skąd jesteś? Jesteś z Opolszczyzny? Kojarzysz browar Namysłów?

Gość gość
Zamek Książ nie istnieje :P

~Gość, który opublikował komentarz dziś – dzięki za szczerą odpowiedź. Ja potrafię rozmawiać z duchami, zarówno tymi dobrymi i złymi istotami duchowymi (astralnymi), lecz nie potrafię ich zbytnio odpędzać od siebie i poszukuję wykwalifikowanej osoby, która udzieli mi pewnych wskazówek i udzieli pomocy. Jestem w stanie zapłacić należycie za pomoc, lecz oczekuję uczciwości i umiejętności.

Gość gość
znajdź profesjonalne forum, bo tutaj raczej nie dostaniesz odpowiedzi. powodzenia. ps. a próbowałeś modlitw?a może porozmawiaj z jakimś księdzem.

Do ~Miasto Namysłów opolskie województwo: mieszkam w Katowicach, nie kojarzę browaru Namysłów, natomiast kojarzę browar Tyskie w Tychach. PS: Mediumiści nie mogą spożywać alkoholu, no chyba, że postawi się na noc flaszkę wódki to zapewniam, że jak wyparuję cała butelka to był to duch alkoholika ;-)

To już teraz kojarzysz browar Namysłów poczytasz sobie w Google o browarze Namysłów?

~Gość, który opublikował komentarz dziś – mój przypadek jest na tyle poważny i ciekawy zarazem, że jestem opętany (nawiedzony) od pół roku, a wcześniej miałem jeśli kojarzysz zainstalowane tzw. implanty eteryczne przez obcych (E.T.). Nikt nie jest w stanie mi uwierzyć, lecz zdradzę, że potrafię nawet przewidywać przyszłość... przewidziałem to co się aktualnie dzieję w Europie. Dziękuję za rekomendację, poszukam. Egzorcystów katolickich raczej unikam nie z tego powodu, że jestem przeciwnikiem Kościoła, lecz uważam, że ich aparat egzorcystyczny jest prymitywny. Może lepiej poszukam osoby, która specjalizuję się profesjonalnie w regresji hipnotycznej.

Poczytaj sobie w Google o browarze Namysłów ok? Autorze?

~Miasto Namysłów dobrze poczytam :-) Jak wyjdę cało z tego wszystkiego szalonego co się dzieję w moim życiu, a zapewniam, że można by o tym napisać dobrą książkę to się chyba schleję. Kojarzę też Kluczbork, a tam mają swoje piwo?

Gość gość
to ja - gość z 18:17 i 19:00 - we wrocławiu jest hipnotyzer dr. Andrzej Kaczorowski. Może on Ci pomoże?

Do ~Ratujmy_Aresa_Z_Niewoli: a wierzysz w III Wojnę Światową?Zapewniam Cię jako medium, że ona właśnie rozgrywa się na naszych oczach...

Jestem bardziej agnostyczką i nie wykluczam, żejeśli kiedyś zobaczę ducha albo nadprzyrodzone zjawisko to uwierzę, bo nie będę miała innego wyjścia :D nie wierzę ale nie wykluczam istnienia. A jeśli chodzi o 3 wojnę nie trzeba być medium, wystarczy sie przebudzić i otworzyć umysł i wszystko staje sie jasne

~Gość, który opublikował komentarz dziś [18:17 i 19:00]: OK, dzięki za rekomendację. Nie słyszałem o nim. Postaram się dowiedzieć. A propos mój mediumiczny nos podpowiada mi, że sporo osób czytających ten wątek jest z Dolnego Śląska bądź Opolszczyzny. Pozdrawiam Niederschlesien i Oppeln :-)

Gość gość
Arek, uchyl trochę swojej wiedzy i powiedz czego możemy się spodziewać w najbliższym czasie. cz coś nam w Polsce grozi?

Gość gość
autorze,czyżbyś zrobił w życiu komuś wielkie świństwo i teraz duch straszy cię?

Gość gość
autorka jest żenująca,jak zwykle pieprzy od rzeczy sama piszesz ze sobą? może lepiej znajdź psychiatrę

Do ~Ratujmy_Aresa_Z_Niewoli: Dzięki za opinię! Ja jestem Gnostykiem. Wierzę w "dobrego" i "złego" (Demiurg) Boga, natomiast biorę pod ewentualność, że nie ma ani jednego ani drugiego Boga, choć jestem bardzo wierzący w świat duchowy. Wierzę w rasę Reptiliańską pochodzącą z konstelacji Zeta Reticuli, ponieważ zetknąłem się z nimi na własnej skórze. Są to złe istoty, które dążą mówiąc kolokwialnie do zniewolenia, upodlenia ludzi i wywołania wojen. Żywią się negatywną energią. Ostatnio jednak doszedłem do następującego wniosku, że personifikacja wizerunku bóstwa jakiegokolwiek jest niebezpieczna, ponieważ za "prawdziwym" Bogiem/Bogami mogą stać złe siły podające się za nich, w związku z czym najlepiej uznawać cały Kosmos (Wszechświat) za jedno bóstwo uniwersalne.

~Gość, który opublikował komentarz dziś [18:17 i 19:00]: osobiście boję się o tym pisać w Internecie ze względu na wprowadzoną na terytorium Rzeczypospolitej Polskie Ustawy z dnia 10 czerwca 2016 roku o działaniach antyterrorystycznych, która weszła w życie 2 lipca 2016 r., natomiast wierzę, że służby wewnętrzne RP stoją po "dobrej" stronie i nie utrzymują kontaktu z Mosadem, który prowadzi "brudną" grę. Właściwie teraz już mogę powiedzieć, że dostałem przekaz od istoty duchowej (reptiliańskiej) w styczniu br., że w Paryżu, Londynie i Sztokholmie stanie się coś złego. Dostałem również przekaz, że miejsca akcji mogę się częściowo zmienić, ale daty są już zatwierdzone (rozumiecie teraz, że jest to plan?). Polska jest bezpieczna. Nie będzie w Polsce wiecie czego, ponieważ masoneria rytu romańskiego i szkockiego boi się Polski (to ona decyduję o tym). Reptilianie>Illuminati(Masoneria)>Służby Specjalne>Rządy>Społeczeństwo – tak wygląda hierarchia. "Hitlerowskie Gestapo było zainspirowane przez Nephilim poprzez wpływ Jaszczurów (Reptilian) na Hitlera. To była próba." – Laura Knight-Jadczyk, medium z USA. Wszystko jest zapożyczone od istot duchowych...