Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ArekJagdtiger

Dobry egzorcysta od duchów i zdejmowania przekleństw

Polecane posty

Do ~Ratujmy_Aresa_Z_Niewoli: Tak, wierzę w reinkarnację. W poprzednim wcieleniu (życiu) byłem obywatelem Trzeciej Rzeszy, więc znam dobrze ten temat. Hitler był również medium, lecz nieświadomym i przez to "ślepo" wykonywał rozkazy swoich mocodawców czyli rasy Reptiliańskiej (napisałem o tym nawet swój artykuł na blogu). Ja jestem medium świadomym, dlatego jestem zastraszany...

Gość gość
ok. dzięki.

~Gość, który opublikował komentarz dziś : Czytałem ten artykuł, który poleciłeś już parę razy. Zapewniam Cię, że Laura Knight-Jadczyk jest rzeczywistym medium duchowym pochodzącym z Florydy i nawiązywał(a) kontakt paraspychiczny z Kasjopeanami. To, że nie spełniły się jej przekazy odnośnie przybyciu Nibiru, a właściwie opóźniły się jest spowodowane działalnością Reptilian którzy doszli do wniosku, że etapowo będą wprowadzać New World Order. Gdyby chcieli wywołaliby piekło atomowe. Słyszałem, że ponoć rasa Arkturlan przeszła na "złą" stroną mocy sprzymiejąc się z Reptilianami (nie mogę tego potwierdzić). Planeta Ziemia to wielki poligon doświadczalny i teatr działań energetycznych Dobra i Zła. Dla Twojej wiadomości miałem przekaz, że tzw. Nowa Ziemia (planeta Tara) jest kolejną zasadzką dla dusz ludzkich, ponieważ za tym projektem stoją Reptilianie i jeszcze jedna rasa, która udaję pozytywne nastawienie dla ludzkości...

Gość Monika933
ArekJagdtiger Hej, mam ten sam problem co Ty, nie potrafie sobie poradzić ze swoimi zdolnościami, nie rozumiem ich. Chciałabym siebie bardziej poznać, ja mam bardziej kontakty z kosmitami niż z duchami. Reptilian poznałam już bardzo dobrze. Szukam takich ludzi jak Ty, niestety byłam u dwóch egzorcystów, w tym jeden był jasnowidzem i nic mi nie pomogli. Jeśli kogoś znajdziesz to daj znać, bardzo mi pomożesz. Jakbyś mógł podać adres swojego bloga to byłabym Ci wdzięczna. Pozdrawiam :)

Do ~Monika933: Dziękuję Ci ślicznie za odzew! Nawet nie wiesz jak się teraz ucieszyłem z Twojej wiadomości :-) Już myślałem, że jestem osamotniony w tym z czym się zmagam, choć zdaję sobie sprawe, że niniejsza tematyka jest skomplikowana. W tym miejscu mogę powiedzieć, że odprawiano na mojej osobie już kiedyś egzorcyzm i wówczas okazało się, że jestem silnym medium (do dziś nie jestem w stanie w to uwierzyć). Sądzę, że inna osoba po rozmowie z duchami wylądowałaby w psychiatryku, natomist ja kiedyś sobie gadałem z duchami jak przy kawie. Będąc obiektywnym muszę przyznać, że pomimo, że jestem silnym medium to nie potrafię odganiać bytów duchowych (astralnych) bo od razu się z nimi zaprzyjaźniam i to jest duży błąd. W 2015 roku przyszła do mnie cała grupa jakiś bytów duchowych z tzw. dowódcą i powiedzieli mi, że są pod wrażeniem mojej siły i wiedzy duchowej, lecz dziwią się, że ludzie żyją w takim zakłamaniu – dokładnie pamiętam słowa tego ducha. Byłem w szoku. Pamiętam nawet, że przytuliłem tego "dowódcę" bytów duchowych jak człowieka, choć później ten duch wykorzystał mnie, lecz co paradoksalne do dziś z ręką na sercu uważam, że ludzie są gorsi od (złych) demonów. Nawiązując do tego co napisałaś, to dam Ci oczywiście znać jeśli znajdę kogoś uczciwego, w miarę niedrogiego, a przede wszystkim zdolnego. Podaję kolejno swój adres e-mail, numer GG: arek7775@gmail.com ; 25218339 (GG). Odezwij się proszę jak możesz to więcej Ci wyjaśnię, wierzę w ludzi, natomiast wszystkiego na forum publiczne nie mogę powiedzieć ;-) PS: Adres mojego bloga został uznany za spam! Prześlę Ci go jak się odezwiesz.

Gość gość
Zręczny naciągacz, już parę klientek zwabił.

Gość gość
nie czytalam calosci ale ciekawa jestem... po co ci ten egzorcysta?

Gość gość
Polecam braci Winchester. Oni wypędzają duchy, ubijają demony i inne podobne monstra. W końcu to taki ich rodzinny interes