Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam pomocy

Polecane posty

Gość gość

Witam niedługo będę rodzić i panicznie boje się porodu bólu z nim związanego opieki nad noworodkiem cała ciążę przechodzilam będąc sama nie mam rodziców przyjaciół nie mialam Z kim porozmawiać poradzić się dodatkowo ogarniaja mnie straszne myśli ze dostanę jakiegoś szoku podczas porodu zablokuje się całkowicie na dzidziusia szukam pomocy przyjaciół w Internecie którzy mogliby mi pomoc doradzić jest mi bardzo trudno i ciężko boje się obowiązków przy dzidziusiu ze nie będę nic umiała ze ogarnie mnie taki ogromny paniczny lęk proszę o pomoc

Gość gość
Idź do psychiatry i do szkoły rodzenia.

Gość gość
Sa fajne mlode mamy-youtuberki, z ktorymi mozesz popisac nudziara.pl, semika.

Gość gość
Nie obawiaj sie tak, sa grupy wsparcia, idz do szkoly rodzenia, poznaj swoja plozna, ktora bedzie odwiedzala cie w domu, bedzie dobrze, dasz rade kochana, jak kazda z nas!

Gość gościowa12
Hej hej, jesteś jeszcze? Chcesz pogadać?

Gość gość
przede wszystkim - poszukaj wsparcia. to może być nawet wirtualna grupa, ale taka, żeby osoby tam stały ci się bliskie. na facebooku jest dużo takich grup wsparcia dla kobiet w ciąży. zapisz się też do szkoły rodzenia, albo na kurs szkoły rodzenia online. dowiedz się o tym jak przebiega poród. i relaksuj się jak najwięcej. specjalne nagranie relaksacji dla kobiet w ciąży i przygotowanie do porodu w głębokim relaksie znajdziesz na stronie cud-narodzin.pl

Gość gość
Witam jeśli jest ktoś kto miałby czas i ochotę porozmawiać ze mną proszę o wiadomość z góry dziekuje