Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O co mu chodzi?

Polecane posty

Gość gość
jakby puścić tą historię w trudnych sprawach to nikt by nie uwierzył. Tak zdradził mnie, i chyba jednak olał.

Gość gość
22.25 no wlasnie, a skutek jest taki ze tylko upewnil sie ze ona na niego nadal leci bo zgodzila sie na ta wycieczke zeby z nim pogadac do ktorej nie doszlo bo on ma autorke w d...e. Sama dzwonila do niego pozno w nocy, nie on do niej. Nie Wiem po co Ci te gierki, chcesz zeby wrocil I dalej CIE zdradzal? Zalosne

Gość gość
Ja nawet strasznie nie skłamałam, bo ten drugi naprawdę pytał, czy mogłabym z ni być, wyjechać z nim w góry i tam zamieszkać. Milczałam i wycofał się. A ja po prostu nie umiałam odpowiedzieć. Relacja zatrzymała się, boi się, że go oleję, a ja się boję, że nigdy go nie pokocham.

Gość gość
Nikt tego nie wie, oprócz niego czy nie dzwonił, bo go zablokowałam. Zadzwoniłam póxno w nocy, żeby po pierwsze dokuczyć mu tym telefonem, sprawdzić czy odbierze, ewentualnie, żeby myślał, że jestem pijana i miec własni etakie alibii. . Potem to już on dzwonił dopytując sie czego chcę.

Gość gość
Teraz mu napisałam, że po prostu chciałam pogadać, że ostatnio bywałam w świecie i wiem, gdzie jest do kupienia jedna rzecz, której szukał. Jest to prawda. Niech żałuje, że nie pogadał.

Gość gość
dziewczyno nie poniżaj sie juz...

Gość gość
No wlasnie, ponizasz sie tylko...kazdym kontaktem z nim pokazujesz mu ze nadal sie z niego nie wyleczylas. Co Ty chcesz osiagnac? Uganiasz sie za facetem ktory CIE zdradzal, gdzie Twoj honor?

Gość gość
A gdzie twój?

Gość gość
Kobieto , szanuj się i nie lataj za kimś komu na tobie nigdy nie zależało. Miej klasę i odpuść bo robisz z siebie w jego oczach pośmiewisko. Znasz taki cytat z książki P. Coelho ? ""Jeśli coś kochasz- puść to wolno. Jeśli wróci, jest twoje, jeśli nie- nigdy twoje nie było" Ty z nim kiedyś zerwałaś , skoro nie wrócił znaczy nigdy mu na tobie nie zależało i zależeć nie będzie więc daj mu spokój .

Gość gość
A ja myslę, że on sie na tobie zemścił i mu wciąż zależy.

Gość gość
13.10 zemscil sie ze go zostawila bo ja zdradzal? Dobre hehe :D

Gość gość
Chwila, chwila, on oczywiście jak to ze zdradą bywa zrobił to za moimi plecami i pewnie to by sie nigdy nie wydało, tylko, że podczas tej zdrady upił się, spadł ze schodów i złamał poważnie nogę. Wtedy ciągle pisał i dzwonił, że on z nią nie chce być, żebym przyjechała i go od niej zabrała. Wtedy w końcu, żeby przestał dzwonić zablokowałam go. Co fany numer, nie?

Gość gość
15.00 no to faktycznie material na partner a ,,idealny"...jakby wrocil do Ciebie to predzej czy pozniej znowu by CIE zdradzil po alkoholu lub bez, w najlepszym przypadku robilby Ci wstyd po wypiciu. Nie masz godnosci kobieto ze sie nadal do niego odzywasz.

Gość gość
Z tym braniem niby ślubu to żałosne.

Gość gość
Napisałam, że chcę go zaprosić na ślub, a to jest dwuznaczne.

Gość gość
Nie dwuznaczne tylko żałosne, jak ktoś wyżej napisał. Koleś musi mieć z Ciebie niezły ubaw.

Gość gość
napisałaś , cytuje -" że chciałam zaprosić go na ślub, że zmienia mi sie życie" No wybacz , chyba tylko idiota by pomyślał że chodzi nie o twój ślub lecz kogoś innego , w przeciwnym razie czemu miałoby ci sie niby zmieniać życie ? Śmieszne te twoje zagrywki , zachowujesz się jak małolata . A z tą informacją że niby "bywałaś " w świcie i wiesz gdzie jest do kupienia jedna rzecz, której szukał to już przegięcie . Żaden problem w dobie wszechobecnego internetu zlokalizować wszystko czego tylko dusza zapragnie więc takie niby pomocne informacje tylko cię ośmieszą w jego oczach .

Gość gość
Autorko ile Ty masz lat ? Z tego co tutaj można wywnioskować to ten Twój facet jest po czterdzieste a Ty ?