Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale mam mdlosci. Zaraz puszcze pawia. Umieram.

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego w ciazy mozna sie az tak tragicznie czuc!

Gość gość
Boże jak ja bym chciała mieć teraz mdłości. Niestety jakoś nie moge zajść w ciąże

Gość gość
u mnie w czwartym miesiacu mega mdlosci ustapily na rzecz bezsennosci :/ jestem nieprzytomna ze zmeczenia :O

Gość gość
Jak mi zaczęły się mdłości w drugim trymestrze, to rzygałam jak kot prawie do samego porodu. Nawet płacz na tle hormonalnym powodował u mnie nudności. A przez ostatnie pięć miesięcy męczyłam się co noc z ogromną zgagą. Takie uroki ciąży. Na szczęście każda kobieta indywidualnie przechodzi przez ten okres niedogodności związanych ze "stanem błogosławionym" ;)

Gość gość
myslalam ze zabije mojego faceta jak mi powiedzial ze w ciazy wygladam jakby uszla ze mnie cala energia, ze ja to sie chyba z ciązy w ogole nie ciesze. a ja caly dzien mdlosci, sikanie w nocy co pol godziny, mega zaparcia , bolace cycki, bol glowy, przebarwienia na twarzy, pękajace naczynka i wiele wiele innych. to takie niesprawiedliwe ze faceci nie rodza dzieci i nie moga poczuc tego szczescia na sobie :O

Gość gość
no niesprawiedliwe. A jeszcze śmietanką do całości jest fakt, że trzeba to dziecko jeszcze urodzić. Czy sn czy cc - i tak będzie bolało i tak będzie bolało :O Cud narodzin :O :O :O

Gość gość
Znam ten ból. Powinno przejść w II trymestrze.

Gość gość
Nie przechodzi. Ja jestem w piątym miesiącu i mam mdłości, cakt czas słabo mi, boli mnie głowa codziennie, cierpię na bezsenność. Pozdrawiam serdecznie

Gość gość
Dodam że potrafię zwymiotować po herbacie. Masakra totalna.

Gość gość
Po wodzie też można :/