Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kut

SZUKAM PRACY OGŁOSZENIE

Polecane posty

Mam 25 lat. Jestem kawalerem. Nie piję, nie ćpam. Jedynie palę, ale cały czas staram się rzucić ten nałóg bo szkoda zdrowia. Potrafię naprawiać komputery i telefony komórkowe wszelkiego typu. Właśnie wróciłem z Niemiec. Robiłem na budowie. Niestety do tego się nie nadaje. Szukam jakiejkolwiek innej pracy. Nie aż tak męczącej i wymagającej jak budowlanka. Mogę robić wszystko oprócz budowlanki. Od sprzątania ulic ze śmieci, po opróżnianie koszy itp. Interesowałoby mnie coś z zakwaterowaniem i transportem do miejsca pracy. Tylko tyle. Bo nie posiadam prawa jazdy ani własnego transportu. Mogę zacząć robić cokolwiek od jutra nawet. Chciałbym zmienić miejsce zamieszkania, mieszkać między dwoma dużymi miastami Radomska i Częstochowy. Ale nie mając transportu ani prawa jazdy. Dostać się gdziekolwiek ciężko bez tego. Dlatego chciałbym zamieszkać w jakimś większym mieście. Potrafię bez problemu porozumiewać się w języku Angielskim. Rozumiem praktycznie wszystko co ludzie mówią w tym języku. A rozmawiać potrafię w stopniu komunikatywnym plus. Cały czas dzień w dzień ciągle uczę się tego języka. Bo znajomość chociaż jednego obecnego języka w dzisiejszych czasach to podstawa. Posiadam uprawnienia do obsługi wózków widłowych. Przetłumaczone na 3 języki obce. Jestem z okolic Radomska. Mieszkam między Radomskiem a Częstochową, taka mała wioska. Jeżeli ktoś miałby jakąś ofertę dla mnie. To zapraszam do kontaktu pod telefonem. Interesuje mnie coś na terenie Polski. 6 lat temu pracowałem w wesołym miasteczku jako osoba odpowiedzialna za sprzątanie, obsługę klientów, montaż i demontaż atrakcji. I taką pracę chciałbym znaleźć. Bo wiem jak to wszystko wygląda, jak wykonywać taką pracę. I chciałbym coś takiego robić. Kilka dni temu wróciłem z Niemiec. Miałem mieć normalną stałą pracę. A ktoś mnie tam oszukał. A miał mi pomóc. Niestety wyszło inaczej. No i ledwo udało mi się wrócić. Wiecie państwo trafiłem do obozu pracy. Zdarza się, całe szczęście uratowała mnie dobra znajomość Angielskiego i upur w dążeniu do zmiany tej chorej wtedy sytuacji. Jeżeli ktoś miałby jakąś ofertę pracy dla mnie. To proszę o kontakt poprzez numer telefonu podany w ogłoszeniu. Pozdrawiam

Gość gość
A gdzie ten numer telefonu

Gość gość
Mam 25 lat. Jestem przegrywem. Gram w gierki komputerowe ale tak naprawde nie znam się na kompach. Właśnie wróciłem z Niemiec. Byłem robolem ale nawet do tego sie nie nadaje bo jestem słaby. Bo nie posiadam prawa jazdy ani własnego transportu, jak mówiłem jestem przegrywem. Mogę zacząć robić cokolwiek od jutra nawet bo jestem nikim. Mówiłem, że nie mam prawka? Znam 10 słów po angielsku. Posiadam uprawnienia do obsługi wózków widłowych i to jedyne co osiągnąłem w życiu. Jestem z zadupia. To zapraszam do kontaktu pod telefonem ale nie podam numeru. 6 lat temu zamiatałem spoko i spełniałem się w tym zawodzie. I chciałbym coś takiego robić. A w ogóle to mnie wydymali jak byłem tym robolem w niemczech. Proszę o kontakt ale nie podam numeru. Pozdrawiam Masz kolego, poprawiłem i streściłem Twoje ogłoszenie :classic_cool: